26 dec. 2012

BringMeBack Romania, un raspuns la intrebarea: Cum gasesc un obiect pierdut?

http://ro.bringmeback.com/
BringMeBack

BringMeBack este un serviciu online de recuperare a obiectelor pierdute care, de putina vreme, a fost implementat si in Romania.

Internetul este plin de sfaturi despre cum poti sa iti regasesti un obiect pierdut, fie ca vorbim de chei, ochelari, telefonul mobil, aparatul foto, valiza cu documente de la firma, laptopul sau medalionul pretios.

BringMeBack va este de folos daca ati parcurs deja, zadarnic, pasii de baza ai cautarii inteligente a unui obiect important pentru dvs.

Ghid practic de cautare inteligenta a unui obiect pierdut in casa


1.respirati adanc de cateva ori si incearcati sa nu intrati in panica: obiectul cu pricina nu a ajuns in alta dimensiune, nu a fost luat de extraterestri pentru studiu, nu a fost dosit de catre Spiridusul Casei (pe  care  oricum l-ati mituit punand sub pat cateva monede chinezesti de cupru!),  pur si simplu este ratacit pe undeva si asteapta sa fie redescoperit (de dvs. sau de catre altcineva);

2.functie de natura obiectului, cautati mai intai in locurile in care ati fost recent, avandu-l asupra dvs.;

3.daca este vorba de ochelari, verificati daca nu-i aveti pe nas, prinsi de snur la gat, sau pe cap (o privire in oglinda v-ar scuti de multe scotociri inutile!); 

4.daca ati ajuns acasa si nu va mai gasiti cheile, desi sunteti inauntru, mergeti mai intai la usa sa vedeti daca nu le-ati lasat in broasca, apoi cautati in buzunare (sansele de a le recupera sunt extrem de mari);

5.daca v-ati pierdut telefonul mobil, cel mai simplu e sa va sunati de pe un alt telefon; asta e metoda folosita de mine si da rezultate excelente mai intotdeauna; sunetul lui il va deconspira chiar si pe pardalnicul smartphone, indiferent cat de smecher s-ar crede, daca se afla in apropierea dvs.;

6.cautati obiectul pierdut in casa mai intai in locurile aflate „la vedere”, apoi pe podea si in colturi (incercati sa fiti la nivelul podelei, pentru ca veti avea o vizibilitate mai buna); ideal este sa impartiti zonele de cautare in regiuni mai mici, cautand cu minutiozitate in fiecare dintre acestea;

7.daca obiectul cu pricina nu este in casa, nici in masina, nici in locurile unde ati fost recent, ramane sa apelati la metode mai sofisticate, in timp ce asteptati sa il gaseasca cineva (Facebook, mica publicitate, s.a.m.d).

Metode alternative de gasire a unui obiect pierdut in casa:


- folosirea unei anse sau pendul, pentru aceia care se pricep la radiestezie;

- apelarea la un prieten care are capacitatea "de a vedea la distanta";

- spunerea unei rugaciuni de gasire a obiectului pierdut, daca aveti linie directa cu Doamne-Doamne;

- intoarcerea unui pahar cu gura in jos (metoda verificata si care, uimitor, de multe ori chiar functioneaza!);

- strigati obiectul (de exemplu, in cazul unui telefon:"Nokitza, unde te-ai ascuns?"... s-ar putea ca mobilul neastamparat sa se sature de a se mai juca de-a v-ati ascunselea cu dvs. si sa apara brusc, asa cum s-a  si pitit; oricum, nu-l amenintati cu scoaterea bateriei sau inchiderea, ca nu-l mai vedeti... pana cand nu va suna cineva!)

- repetati amenintator de 3 (trei) ori, ca in copilarie: "Spune drace ce-ai furat, ca te duc la spanzurat!"; Michiduta s-ar putea sa se teama de dvs. mai ceva ca de Ivan Turbinca si sa va dea pe data inapoi obiectul cu pricina...


Daca ati parcurs acesti pasi, dar obiectul cautat nu-i si nu-i, e nevoie de o metoda mult mai puternica chiar si decat o vraja: apelarea la un birou de recuperare a obiectelor pierdute in exteriorul locuintei sau masinii. 


In momentul in care este gasit de cineva, este bine sa intre in functiune planul 2 : BringMeBack


cum gasesc un obiect pierdut

Bringmeback, biroul  online de recuperare al obiectelor pierdute, functioneaza pe un principiu extrem de simplu, conform caruia, majoritatea obiectelor de valoare pot fi marcate preventiv cu un abtibild, ce poarta un serial unic, pe care proprietarul sa il poata inscrie pe site-ul BringMeBack, oferind, in cazul in care l-ar pierde, si o recompensa gasitorului.

Puteti achizitiona de pe acest site pachete de autocolante, brelocuri, medalioane, toate inseriate, la preturi extrem de accesibile, pentru a diminua stresul inerent al pierderii unor obiecte de valoare.

Categoric, este o idee buna implementata si in Romania, aceea a unui birou online de recuperare a obiectelor pierdute, ce castiga pe zi ce trece tot mai multi adepti.

Si pentru ca este perioada Sarbatorilor de Iarna, iata o idee de cadou original si foarte practic: un pachet Starter pentru familia dvs. sau prietenii mai uituci.  

http://ro.bringmeback.com/BringMeBack reprezinta cu adevarat o solutie eficace pentru eliminarea grijilor uitucilor, prin recuperarea rapida a obiectelor de valoare pierdute!
Testati-o si dvs. cu incredere!

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!