Iudita Pelea va invita la un nou curs in care vom invata sa desenam cu emisfera dreapta

  18 aprilie la 09:00 - 21 aprilie la 16:00
    • Comunicat de presa
  • Si tu esti capabil sa desenezi!!!      
                          



    Marea majoritate dintre noi traim convinsi ca nu suntem capabili sa asternem pe hartie realitatea din jurul nostru. De-a lungul vietii am creat acel sistem de convingere ca suntem incapabili de a desena.

    Fricile si gandirea logica a emsiferei stangi ne impiedica sa ne exprimam cretivitatea.Foarte multi dintre noi nici nu indraznim sa ne imaginam ca am fi in stare, asemenea unui artist, sa ne exprimam trairile interioare sau pur si simplu din placere sa asternem pe hartieun lucru care ne place.

    Scopul acestui curs este sa invatam, cum putem impiedica rationalitatea emisferei stangi sa blocheze creativitatea emisferei drepte.

    In aceste patru zile nu vom invata viclesuguri, ci tehnici, cu ajutorul carora vom intensifica functionarea emisferei drepte.Astfel emisfera stanga, functionala in marea majoritate a timpului,va deveni mai tacuta , se va diminua “palavrageala”, galagia din creierul nostru (adica dialogul din mintea noastra ,care uneori devine prea intensiv). In aceste conditii emisfera drepta se va putea face auzita iar tu vei reusi sa asterni pe hartie cea ce iti doresti.

    Acest curs te ajuta sa iti schimbi modul de a vedea realitatea din jurul tau, iti va da o noua perspectiva despre functionarea lumii.Toate acestea iti vor aduce o crestere a armoniei interioare, marind eficienta vietii tale.Scopul nostru este si
    -cresterea creativitatii,
    -dezvoltarea capacitatii de rezolare a problemelor
    -intarire stimei de sine, si a increderii in propriile puteri
    -Insusirea unui nou mod de a vedea,indepartarea de probeme,cresterea curajului de a lua hotarari