Masurati-va starea de sanatate, inainte de a incepe o cura de slabire!

Campania desfasurata pe un site de concursuri online, de promovare a produsului Zeopur, m-a pus in mare incurcatura, recunosc.

Tocmai ce am fost acum vreo doua saptamani la "Body Mind Spirit Festival 2013", de unde m-am intors cu o gramada de informatii noi despre tot soiul de produse naturiste, pentru numeroase afectiuni.

In acele trei zile de workshop-uri antrenante (cam vreo 8 ore/zilnic) ni s-au prezentat in unele seminarii si cateva metode naturiste de a slabi sanatos.

Oricum, ideea principala ce s-a despins in urma acelui Festival, deja obisnuit in calendarul evenimentelor de profil bucurestene, daca ar fi sa ma refer strict la metodele de slabit eficace, ar fi una deja stiuta: totul porneste de la psihic.

Cei de la Hofigal, prezenti si ei la manifestarea cu pricina, tocmai ce adusesera  un alt produs miraculos de slabit, in mare voga se pare, pe care specialistii aflati la eveniment il tot laudau, dovada ca greutatea este o preocupare de prim ordin pentru tot mai multi romani.

In principiu, eu stiu ca remediile cele mai bune pentru sanatate sunt acelea luate din zona in care traieste persoana care urmeaza sa le ia.

Cu toate acestea, ingrediente tot mai exotice sunt aduse din departari, sub forma de suplimente naturiste.

Zeopur, propus de firma Iconica SRL, are drept componente absolut revolutionare zeolitul si ceaiul verde... Ambele avand atat efecte negative, cat si benefice pentru organism... (Dupa cum vedeti, fara sa vreau, am inceput cu efectele negative...).

Eu va propun sa intrati pe site-ul celor de la Plantina, dedicat exclusiv suplimentului alimentar ZEOPUR si sa cititi cu mare atentie ce veti gasi acolo.

Apoi, daca decideti sa faceti o cura de detoxifiere cu acest produs naturist, daca informatiile ample de acolo v-au convins, faceti-va analizele complete si intrebati specialistii avizati daca aveti voie   sa-l luati.


Si, daca vreti ceva interesant, ca sa porniti cu dreptul, puteti incerca inainte de a merge la medicul de familie (ca sa va dea trimitere pentru analize), sa va faceti o testare a intregului organism cu un analizator de ultima generatie:  Quantum Resonance Magnetic Analyzer.

Ni s-a prezentat aparatul la un workshop in cadrul festivalului si chiar pare interesant... 

Dupa aceea, obligatoriu mergeti si faceti-va si analizele in mod traditional, urmand sa comparati mai apoi rezultatele. Se pare ca se apropie foarte mult cele doua baterii de analize...puteti face acest experiment, mai ales ca o testare cu analizatorul acela costa doar cateva zeci de lei.

Pana rezolvati aceste aspecte preliminarii, eu va recomand sa cititi si o carte fabuloasa... Se numeste "Calatoria" si este scrisa Brandon Bays (Editura Adevar Divin).


Acolo sunt prezentate si niste lucruri practice, de mare ajutor, cred eu, chiar si in cazul pregatirii in vederea inceperii unei cure de slabire.

Incercati sa faceti exercitiile meditative simple si fara niciun efect negativ, propuse cititorilor si, cine stie, poate veti avea surpriza ca macar o parte din surplusul de kilograme or sa se topeasca asa, ca prin farmec.

Dupa cum stiti deja, ingrasatul sau slabitul tine mai mult de forurile noastre interne, decat de pastile-minune.


Daca veti decide sa testati eficienta produsului Zeopur, de la Plantina Cluj-Napoca, faceti-o doar sub supravegherea unui medic. Eu zic ca e mai intelept asa...

Si, mai ales, gasiti-va o motivatie puternica pentru care vreti sa slabiti. Altfel efortul va fi zadarnic...


Multa sanatate va doresc!