Mobilierul din sticla

In ultima perioada, mobilierul din sticla face parte din decorul obisnuit al caselor amenajate in stil modern minimalist. Sticla aduce transparenta si faciliteaza trecerea luminii, contribuind la marirea vizuala a spatiului. 

Din ce in ce mai mult gasim in magazinele de amenajari interioare, mobilier din sticla, mese, birouri, masute de cafea, dulapuri cu usi transparente din sticla, rafturi etc. 

Cu alte cuvinte, in era moderna, sticla a devenit un element decorativ de prestigiu, adorat de multi specialisti in amenajari si decoartiuni interioare. 

Rezultand piese de mobilier cel putin interesante, sticla poate fi combinata cu o sumedenie de alte materiale. Cum ar fi de pilda, mesele cu structura din fier forjat, din aluminiu sau din inox cu blat din sticla securizata. 

Dezavantajul acestor mobiliere din sticla este curatarea meticuloasa, pe suprafetele din sticla devin vizibile pana si cele mai neinsemnate particule de praf, iar in casele familiilor cu copii mici urmele manutelor sunt greu de ascuns pe astfel de piese de mobilier.

Celor care va doriti o schimbare esentiala in amenajarea interioara a locuintei, dvs., a alege o noua mobila pentru bucatarie Elvila sau un produs din categoria garderobe si cuiere Elvila este o solutie pe care va recomand sa o luati in seama!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!