Salile de fitness - o necesitate pentru tinerii de azi!

In ultimul timp au aparut din ce in ce mai multe sali de fitness, care incearca sa promoveze tot felul de activitati fizice, dar mai ales un stil de viata sanatos. Medicii nutritionisti recomanda ca numarul de calorii pe care o persoana il consuma zilnic sa fie direct proportional cu intensitatea fizica a efortului depus. Insa noi avem tendinta de a consuma mai multe calorii decat avem nevoie, caci in fiecare dintre noi se ascunde un gurmand si nu mai mancam neaparat din necesitate, ci si din placerea pura de a savura anumite alimente.

Din pacate, majoritatea legumelor si fructelor pe care le consumam nu sunt pure si netratate, iar substantele folosite la stimularea cresterii acestora raman stocate in interiorul lor, iar prin consumul acestora, o parte dintre aceste substante trec in organismul nostru, putand duce la perturbari metabolice si chiar la ingrasare, la acumularea unui exces de greutate.

Luand in considerare aceste aspecte mersul pe jos, mersul la o sala de fitness sau practicarea unui sport devine deja o necesitate, mai ales daca vrem sa ne mentinem in forma si sa avem un corp armonios si atragator. 

Esti studenta si stai in Regie? Atunci vei fi incantata sa afli ca  poti face aerobic in Crangasi sau cursuri de dans  la sala aleasa de tine! Cardul pentru fitness te asteapta sa-l ridici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!