Workshop eveniment: Fuziunea celor cinci inteligente


COMUNICAT DE PRESA:



  • Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING), sala Mihail Kogalniceanu (mezanin)

  • In taoism se spune ca ne-am nascut ca sa ne bucuram de viata. Insa viata nu este intotdeauna un prilej de bucurie. Ne confruntam cu probleme, obstacole, suferinte, iar uneori viata pare atat de nedreapta, incat devine de nesuportat. Traim intr-o epoca de tranzitie dificila. Multi dintre noi simt nesiguranta cu privire la viitor, furie, frica si resentimente fata de oameni in general, emotii care ne impiedica sa avem o viziune optimista asupra viitorului. A ne forta sa nu ne ingrijoram și sa fim fericiti ar fi o forma de cinism și ipocrizie. Cu timpul, aceasta abordare duce in mod inevitabil la depresie.

    Fuziunea celor cinci forte declanseaza in sufletul nostru un proces natural care ne permite sa depasim problemele emotionale, amintirile traumatice, depresia și proasta dispozitie. Este o forma de meditatie care dezvolta cele cinci inteligente: mintea rationala, spiritul, sufletul (corpul emotional), sinele personal si instinctul; poate chiar sa schimbe programele negative imprimate in instinctele noastre si in ADN.

    Meditatia Fuziunii constituie primul pas in a invata cum sa controlam curgerea energiilor emotionale, mentale si fizice din corp. Ea ne ofera o metoda de a localiza si dizolva energiile negative stocate in interior, chiar la nivel celular. Cu ajutorul teoriei taoiste a celor cinci elemente se stabileste o conexiune intre organe, simturi si cele cinci emotii principale - furie, ura, ingrijorare, tristete si frica. O data ce identificam emotia negativa depozitata intr-un organ, ea poate fi neutralizata, purificata si transformata intr-o emotie pozitiva, creativa. Apoi, cand cele cinci organe sunt curatate, emotiile pozitive sau virtutile precum bunatatea, blandetea, cinstea, dreptatea si iubirea sunt combinate in energia compasiunii, care apare ca o expresie naturala a echilibrului intern.

    Pentru a participa la curs nu e nevoie de experienta in meditatie sau alte practici. Pur și simplu vom imbunatati capacitatile innascute ale corpului nostru de a se vindeca și de a depasi conditionarile care aduc suferinta. Este suficient sa ne lasam ghidati in procesul de meditatie si sa lasam totul sa se intample de la sine!

    Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/).

    Cand: Duminica 31 martie, orele 10:00 – 18:00

    Unde: Bucuresti, hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING), sala Mihail Kogalniceanu (mezanin)

    Pret: 220 lei

    Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
    email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

    Cuprinsul cursului :
    - Teoria celor cinci elemente din traditia taoista si legatura cu cele cinci simturi exterioare, cele cinci organe principale, cele cinci spirite si cele cinci inteligente
    - Surasul interior – meditatie de creare a mediului interior perfect prin armonizarea energiei organelor si sistemelor principale ale corpului
    - Curatarea emotiilor negative si echilibrarea virtutilor si inteligentelor stocate in fiecare organ (element) - practica
    - Darurile stramosilor - cum ne poate ajuta conectarea la energiile stramosilor nostri sa ne cultivam calitatile dorite
    - Fuziunea celor cinci inteligente si a celor cinci spirite – crearea perlei compasiunii, esenta energiei fortei noastre vitale (meditatie)
    - Crearea fundatiei pentru Kan&Li (nivelul avansat de creare a corpului nemuritor in traditia taoista – subiectul seminarului de luni, 1 aprilie)
    - Alte exercitii de QiGong pentru curatare, inradacinare si energizare

    Luni 1 aprilie va avea loc seminarul „Kan&Li – transmutarea energiei sexuale in forta vitala” (nivelul urmator acestui curs). Pentru participarea atat la cursul de Fuziune, cat si la seminarul de Kan&Li se ofera o reducere (pret total 260 lei).
    https://www.facebook.com/events/582319701779703/?ref=ts&fref=ts