Workshop SKHM/All Love cu Patrick Zeigler, 31 mai – 3 iunie, Bucuresti

Comunicat de presa:

  • Bucuresti
  • In perioada 31 mai – 3 iunie 2013, la Bucuresti, puteti participa la workshop-urile All Love/SKHM pe care maestrul Patrick Zeigler le sustine in Romania. Conectarea directa la SKHM in prezenta lui Patrick va fi o adevarata bucurie pentru toti cei care se afla pe calea evolutiei spirituale.
    Veti putea astfel primi initierea pe SKHM/All Love/Lumina Curcubeului chiar de la cel care a primit-o in Marea Piramida. Veti invata direct de la sursa Meditatia Shenu/a Crucii de Lumina si a Infinitului, dansul Infinitului, ca si numeroase alte tehnici utile.

    Documentare
    http://sfat.info/revista/?p=71 - Interviu cu Patrick Zeigler
    http://sfat.info/revista/?p=261 - Un om, un loc, un eveniment

    Despre Patrick Zeigler
    Patrick Zeigler este un recunoscut terapeut care se preocupa de vindecarea trupului, mintii si spiritului. Energia vindecatoare a iubirii izvoraste din inima, din mainile si din vocea sa. Avand o experienta de peste 25 de ani in terapiile holistice – s-a aflat in contact si a invatat de la terapeuti, samani si guru din Arabia, Nepal, India si Africa –, Patrick este unul dintre cei mai importanti maestri Reiki, fiind cel care, in 1984, a fondat sistemul Seichim, raspandit si dezvoltat azi la scara planetara.
    Nu putini sunt cei care, dupa un curs cu el, au avut capacitatea de a fonda propriul lor sistem. Aproape tot ceea ce numim Reiki nontraditional porneste de la un singur om: Patrick Zeigler. Numeroasele sisteme Seichim n-ar fi existat fara experienta lui initiatica in Marea Piramida, si fara ca T’Om Seaman (Seichim in 7 nivele) sa-i fi fost discipol. Sistemele Karuna n-ar fi aratat astazi asa cum le cunoastem daca nu i-ar fi fost discipoli Kathleen Milner (Sai Baba/Tera Mai) si Vincent Amador (Karuna Ki).
    Daca ne gandim ca el este cel care a introdus simbolul Infinitului in sistemele terapeutice si de evolutie spirituala contemporane, atunci realizam ca toate sistemele in care apare acest simbol, singur, sau inclus in alte simboluri, ca in Zonar, de exemplu, ii sunt datoare intr-un fel.

    Despre SKHM
    In fiecare dintre noi este prezenta energia creatoare. SKHM (cunoscut si ca Sekhem si Seichim) restabileste legatura noastra cu Sursa, ne permite sa ne constientizam mai bine misiunea personala si sa indepartam blocajele care creeaza iluzia ca suntem separati de Sursa. Cu totii ne putem cufunda in Lumina Vie SKHM ce se va manifesta in nenumarate feluri in viata voastra – de la cresterea capacitatii de terapeut, la clarvedere si sporirea talentului artistic!
    Cursul de SKHM il face pe fiecare participant partas la o experienta spirituala initiatica in sensul vindecarii. Dupa curs incepe un proces de dezvoltare spirituala ce poate fi utilizat in viata fiecaruia, dar si pentru ajutorarea celorlalti.
    Oricine poate participa – cursul este gandit astfel incat sa satisfaca atat nevoile incepatorilor cat si pe acelea ale avansatilor. Weekendul include vindecarea prin puterea sunetului, meditatii, vizualizari, meditatii in miscare, simboluri si mantre.

    Programul cursurilor
    31 mai si 3 iunie – cursul SKHM/All Love, nivel maestru, Bucuresti
    1 si 2 iunie – cursul SKHM/All Love, nivel practicant, Bucuresti

    Cursul la nivel practicant cuprinde:
    Introducere in SKHM
    Descrierea asteptarilor posibile si identificarea blocajelor
    Meditatie in grup si initiere
    Introducere in tehnica lucrului in grup
    Meditatie si initiere
    Explicarea notiunii de Shenu
    Lucrul individual cu SKHM-Khet (initiere)
    Sesiune de terapie demonstrativa
    Discutii
    Integrare in energia grupului
    Vindecarea blocajelor emotionale
    Vindecarea trecutului si a viitorului
    Sprijin individual pentru avansati cu SKHM-Khet
    Dansul Infiniului
    Integrarea energiei si dinamicii grupului
    Initierea grupului si inchiderea cercului
    (Cursul din weekend incepe la ora 10.00 si se termina in jurul orei 18.00. Cel de la Focsani incepe la ora 16.30 si se termina in jur de ora 22.00.)

    Instructiuni pentru inscrierea la curs
    Taxa de participare la un workshop de doua zile este de 250 euro la prima participare. A doua participare (pentru cei care au participat anul trecut) este 200 euro, iar a treia participare (si urmatoarele) este 150 euro.
    Cursul la nivel de maestru este 250 euro si se pastreaza aceeasi regula pentru reluarea lui (200, 150).

    Pentru a participa la acest eveniment in Bucuresti
    - solicitati formularul de participare (reiki.sfat@gmail.com),
    - completati datele solicitate, si, dupa ce ati platit avansul de 200 lei (veti avea in formular toate detaliile),
    - expediati formularul pe adresa
    reiki.sfat@gmail.com