Amenajeaza-ti locuinta cu gust, in stil personal!

Cu siguranta te-ai saturat si tu de mobila moderna cumparata de undeva de la iesirea din Bucuresti, de la magazinul ala strain unde merg toti stabii de prin Pipera ca sa isi mai cumpere un dulapior sau o masuta de cafea pe care sa o puna in vila lor luxoasa, unde oricum intra foarte putina lume.

In lumea parvenitilor, mimetismul este la loc de cinste si foarte putini dintre ei apeleaza la niste designeri care sa le aranjeze interioarele imobilelor in care locuiesc in asa fel incat sa arate totusi a casa de llocuit si nu a depozit de mobila sau, mai rau, a muzeu, unde astepti sa platesti bilet si sa ti se dea o pereche de papuci de carpa la intrare...

O mobila bine aleasa este aceea care da musafirului o idee despre personalitatea celor ce locuiesc in casa cu pricina, de aceea, moda conteaza mai putin in materie de mobilier, cat iscusinta de a fauri cu imaginatie un spatiu original, care sa emane caldura, o energie pozitiva.

Cred ca ar trebui sa nu mai mergem chiar atat de des la magazinul acela de pe autostrada si sa incercam sa mai dam o raita si prin Bucuresti, in magazinele de mobila mai putin celebre, dar de unde putem gasi lucruri cu adevarat frumoase.

Internetul este si el o sursa de inspiratie si de alegere a magazinelor online de mobila, de aceea va sfatuiesc sa nu le ocoliti nici pe acestea, mai ales ca sunt la un click distanta de dvs.!

Feriti-va de uniformizare, de spiritul de turma, chiar si in amenajarea spatiului interior, pe care trebuie sa il vedeti ca pe o adevarata oaza de liniste, nu ca pe o fotografie decupata neaparat dintr-o revista straina de specialitate.







Videoclipul de mai sus e frumos, dar, aici, langa noi, Tamos iti ofera, de esti VIP sau nu,  mobila la comanda ieftina si, in plus, pentru bucataria ta poti alege si din paleta de coltare ieftine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!