Fii in fiecare zi alta, schimbandu-ti husele la telefon!

In ziua de astazi smartphone-urile precum iPhone si Samsung Galaxy sunt foarte raspandite, majoritatea persoanelor au inceput sa si le ‘procure’ si evident, sa-si ia si huse pe masura. Am de exemplu o prietena care, in fiecare zi o vad ca-si schimba husele la Samsung Galaxy S4 i9500 coby in fiecare zi, fiindca a prins oferte pe internet la huse practic en-gros.

 Si-a luat in jur de 50 de huse la un pret de nimic. Ei bine, ca tot vorbim de huse si despre persoanele care si le schimba foarte des, in fiecare zi sigur vedeti pe strada persoane care-si etaleaza husele la telefoane, care mai de care mai fancy si mai ‘amuzante’.


Nu ma deranjeaza cu nimic acest lucru, din contra, ma amuza si ma bucura in acelasi timp, dar si acele huse...te plictisesti sa le schimbi in fiecare zi. Vorbesc din experienta, am trecut si eu prin asta cu iPhone-ul meu si m-am plictisit atat de tare incat acum nu folosesc nicio husa, pur si simplu tin telefonul simplu, cum l-am primit atunci cand l-am cumparat. Oh wait..si atunci mi-au dat husa.


Ia-ti si tu niste huse Samsung Galaxy Tab 2 Coby sau niste huse Samsung Galaxy S4 i9505 Coby si o sa fii si tu in randul lumii, cum am intrat pana la urma si eu, la cat de grozave sunt!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!