Ti-ai cumparat o casa noua? Apeleaza la o firma de amenajari interioare!

Blocul in care locuiesc este unul cu totul aparte...

Cam in fiecare luna se muta 1-2 familii noi, care, dupa ce cumpara, incep sa sparga gresia si faianta, pentru a o inlocui probabil cu una la fel de urata pe care viitorii proprietari cu certitudine o vor da si ei jos de pe peretii din bucatarie si baie, iar vacarmul pe care trebuie sa il induram noi, ceilalti locatari va continua.

Ma intreb de ce nu apeleaza ei la o niste specialisti, macar pentru o consultatie pertinenta, daca nu si la o executie cum scrie la carte efectuata de o firma profesionista, asa incat sa nu mai faca tot soiul de incercari nereusite de design interior.

Probabil noii mei vecini cumpara aceste locuinte doar pentru a le revinde rapid, dupa ce le mai dau o lavabila si lipesc de mantuiala o alta faianta pe pereti si gresie pe jos, desigur “la moda”, pentru ca altfel ar face lucrurile mai pe indelete, incercand sa faca din casa pe care tocmai au achizitionata un loc in care sa iti faca placere sa revii, un spatiu de refugiere din fata stresului cotidian, care in Bucurestiul nostru nebun a ajuns la cote nemaintalnite in urma cu ceva ani.

Daca citesc aceste randuri macar unii dintre ei, eu le-as recomanda firma  amenajari interioare Art Deco Zone, care le-ar putea face apartamentul cu totul special.

Firma de amenajari interioare Bucuresti Art Deco Zone, avand deja un portofoliu deosebit de clienti, va poate ajuta sa aduceti lumina si energia pozitiva in casa dvs! Intrati pe site si analizati oferta pe care vi-o propun specialistii in design interior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!