Calivita te ajuta sa scapi de fumat!

Fumatul, o dependenta nefasta care devoreaza sanatate, bani, vieti...

Daca anturajul te indeamna sa te apuci de fumat de la o varsta relativ frageda, ba chiar te sustine in a capata acest obicei, care, zice-se, te aseaza "in randul lumii", mai tarziu, cand anii tineretii s-au risipit, cand devii un ins matur, cu obligatii, mai responsabil pentru viata ta si a celor dragi tie, incepe o lupta nemiloasa cu tigarile...


Prietenii care te indemnau sa te apuci de fumat nu prea mai sunt, asa incat batalia se duce de unul singur, de regula in momentele in care ti-a ajuns cutitul la os si nicotina ti-a invadat organismul, anuntand catastrofele ce vor sa vina, printre care cel mai inspaimantator este, desigur, cancerul.

Terapiile naturiste sunt o metoda care te pot sprijini eficient in demersul tau de a te lepada de Satana fumului de tigara, unele plante fiind soldati  credinciosi in aceasta lupta, mai degraba cu tine insuti, decat cu pardalnicul  pachetul de tigari ce te insoteste pretutindeni.

Calivita International, compania de peste ocean, care este prezenta si in tara noastra de mai bine de doua decenii, iata ca are o propunere naturista ce te-ar putea ajuta in aceasta lupta cu dusmanul nicotinic: miraculosul Noni 
Sirop Organic.





Acest adevarat elixir natural, daruit noua de un copac ce poate fi intalnit cu precadere in Asia de Sud-Est, Australia, dar si in America Centrala si in America de Sud  poate, datorita principiilor sale active, sa ii ajute pe fumatorii invederati sa renunte la aceasta dependenta autodistructiva.

Morinda Citrofolia, dupa denumirea sa stiintifica, este remediul vegetal din care se realizeaza produse naturale  de exceptie, precum Siropul Noni Organic (cu cea mai mare concentratie, 99,7% de pe piata romaneasca), ce ii poate ajuta inclusiv pe acei aflati in aceasta suferinta.

Pe site-ul www.calivitavelcu.ro puteti comanda acest produs de exceptie, dar si citi o multime de informatii extrem de interesante despre Noni, leacul atat de utilizat in Hawaii.

Puteti intra pe magazinul online de produse naturiste Calivita, dand click pe imaginea de mai jos:




 www.calivitavelcu.ro
Multa sanatate va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!