Cauti o scoala de vara pentru copilul tau? Alege sarindaclub.ro!

Iata ca a venit si vacanta de vara, si, ca orice parinte responsabil de sanatatea fizica si psihica a copilului tau, cauti din rasputeri o solutie care sa reuseasca sa il smulga din fata laptopului sau tabletei, care sa-l faca sa uite macar o vreme de telefonul de ultima generatie care a devenit un accesoriu la fel de normal pentru pustimea inceputului de secol 21 precum era pe vremea ta cheia atarnata de gat.

Doar ca tu, fericit ca parintii sunt  vreme de opt ore la serviciu, te strangeai cu prietenii in gasca si speriati cartierul cu nazbatiile voastre copilaresti: alergati, bateati mingea, spargeati geamuri, jucati leapsa, va intreceati in curse nebunesti pe biciclete, va catarati prin copaci culegand tei si castane, furati corcoduse si cirese, din copacii ce-si aveau ramurile grele de fructe aplecate catre strada, starneati toti cainii din curti, ingrozind vecinii cu larma iscata, ascultati muzica la un casetofon uzat si topaiati in ritmurile muzicii asurzitoare, facand miscari de saltimbanci ce ar fi fost invidiate de catre reprezentantii oricarui trib african.

Intotdeauna vara era prea scurta, ziua era prea mica, orele pana se intorceau parintii de la slujba prea repede scurse, vecinii mereu prea artagosi si  pusi pe amenintari infricosatoare, cum ca te vor reclama la scoala pentru zburdalniciile tale nevinovate. Dar ce grozav mai era! Te rugai sa se opreasca timpul in loc si sa ramai vesnic copil si sa nu se mai termina Vacanta Mare, sa fredonezi la nesfarsit: "A venit vacanta,/Cu trenul din Franta..."



Acum, la vremea cand ai si tu un copil, acesta se uita ciudat la tine daca ii povestesti ca se poate alerga si in colbul unei strazi prafuite, de margine de oras, nu doar pe banda din sala de fitness, ca poti sa ai o gasca de prieteni REALA, nu doar virtuala, ca lumea putea candva sa traiasca si fara Facebook si smartphone, ca nimic nu se compara cu un joc de sotron sau “Tara, tara, vrem ostasi!”…

Un club pentru copii poate ajuta, macar si pentru cateva ore,  la tentativa curajoasa de a le arata copiilor mileniului III cat de grozav este sa socializezi real, sa participe impreuna la un demers extreme de temerar, propus de  entuziastii de la Sarinda, ce se va desfasura incepand cu 22 iunie 2013, cand se da liber la vacanta, pana  in prag de toamna, inainte de inceperea unui nou an scolar.


 Scoala de vara de la Sarinda Kids Club - o propunere atragatoare de a-ti petrece o parte din vacanta scolara




Temele scolii de vara Sarinda sunt extreme de diverse, dar amintesc de ceea ce faceam noi, parintii de azi, in verile de odinioara petrecute in oras, pe vremea aceea pur instinctiv, fara o indrumare de specialitate.

In cele 11 saptamani ale scolii de vara Sarinda, copiii vor invata cu adevarat ce inseamna o prietenie reala (nu online!), vor invata sa simta muzica la cursurile pentru copii de dans, sa bucatareasca, sa dialogheze un pic si in engleza, sa faca o calatorie imaginara in jurul lumii si multe alte lucruri interesante.

Inscrierile se pot face pana la 1 iulie 2013  accesand site-ul  sarindaclub.ro. Acolo veti putea afla detalii despre acest program de vacanta cu totul special si costurile diferitelor pachete oferite.

O mentiune speciala ar fi aceea ca se poate asigura contra cost masa de pranz si gustarea de la ora 16.

Acordati-le copiilor vostri sansa de a se bucura de copilarie, nu de a fi simple prelungiri ale unor calculatoare lipsite de viata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!