Chromium Max 500 - un produs natural Calivita ce tine departe batranetea

Site-ul Calivitavelcu.ro are o propunere extrem de interesanta pentru aceia dintre dvs. ce isi doresc sa gaseasca  produse naturiste cu o eficacitate recunoscuta in reglarea metabolismului, reducerea senzatiei de foame, tinerea sub control a glicemiei, cresterea puternica a ritmului arderilor din organism, dar si pentru sporirea capacitatii de memorare si atentie.



Chromium Max 500 se adreseaza cu precadere acelor ce doresc sa arda mai rapid grasimile in exces, diabeticilor ce vor sa-si regleze glicemia, dar si persoanelor peste 18 ani (persoane extrem de active, dar si sportivi) ce vor pur si simplu sa evite efectele nedorite ale deficientei de crom din organism.

O capsula de Chromium Max 500 contine  60 mcg de picolinat de crom.

Avand in vedere cantitatea relativ mare de substanta activa, producatorii atentioneaza ca, desi este un produs 100% natural, trebuie evitata administrarea capsulelor de Chromium Max 500 la femeile insarcinate, la mamele care alapteaza, precum si la copiii mici.

Cel mai indicat, spun specialistii, este ca acest produs natural sa fie administrat la cei ce au depasit 18 ani, pentru a nu aparea efecte secundare nedorite.

Picolinatul de crom este extrem de important pentru pastrarea unei bune stari de sanatate a organismului uman, deoarece in timpul digestiei, 80% din cromul existent in alimente se elimina.

Acest supliment alimentar propus noua de catre Calivita International, pe care  il puteti achizitiona online de pe www.calivitavelcu.ro, ne permite ca sa ne sporim rezervele de crom, acest micro-element extrem de important pentru pastrarea unei bune stari de sanatate, deoarece are capacitatea de a scadea nivelul colesterolului din sange si de a reduce riscul de cardiopatie ischemica si infarct.

In diverse colturi ale lumii, dar mai ales in Statele  Unite ale Americii, au fost efectuate in ultima perioada mai multe studii de amploare, referitoare la rolul cromului in cadrul organismelor animalelor, concluziile la care specialistii au ajuns fiind cu adevarat extraordinare, putand fi o baza de plecare si pentru imbunatatirea starii de sanatate specifica oamenilor.

Astfel, oamenii de stiinta americani pot sa certifice deja, prin experimentele efectuate, faptul ca un aport suplimentar de crom in alimentatie poate intarzia imbatranirea.

Specialistii au relevat si faptul ca acest micro-element administrat diabeticilor in fazele de inceput ale bolii are un  efect benefic asupra bolnavilor, desi (mentiune important de subliniat!) ramane doar un adjuvant, neputand inlocui insulina si nici antidiabeticele orale clasice.

Produsul natural comercializat de Calivita si denumit  Chromium Max 500 este recomandat si tinerilor ce au nevoie de o energie sporita, precum si sportivilor, deoarece dezvolta musculatura si reduce cantitatea de grasime din organism, eliminand astfel consumul periculos de hormoni anabolizanti, ce pot fi inlocuiti cu o alternativa naturista.

Intrati pe site-ul www.calivitavecu.ro pentru a citi informatii detaliate despre acest produs si a-l putea comanda la un pret foarte bun.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!