"Floraria cu povesti" - magazinul online de transmis emotii pozitive


Trandafirul este una dintre cele mai frumoase flori de pe pamant,  cercetatorii gasind aceste flori fosilizate in straturi geologice vechi de peste 60 de milioane de ani…
Va inchipuiti cum au putut coexista in aceleasi timpuri dinozauri si  trandafiri?  Oare acei trandafiri aveau parfumul imbatator al celor actuali, cantat de atatia si atatia menestreli?
Nu stim cine a fost primul om care a daruit, probabil unei zeitati, drept ofranda, un buchet de trandafiri rosii, dar cu siguranta acesti mesageri au insotit evolutia omului de-a lungul mileniilor. 

La fel ca si in cazul florilor de lotus, cu care se aseamana destul de mult, inclusiv din perspectiva intelegerii unei roze drept o mandala, aceste minunate fapturi vegetale au generat o multime de legende, una mai frumoasa decat alta, multe pornind de la semnificatia culorilor trandafirilor.

Exista o asemenea istorisire in care se spune ca, la inceput, in Gradina Raiului nu cresteau decat trandafiri albi. Dar, dupa ce omul a cazut in pacat, rozele s-au inrosit de rusine, iar de atunci trandafirii rosii simbolizeaza iubirea pasionala.

Intr-o alta poveste se spune ca o fata deosebit de frumoasa, ce se chema Rodante, desi era asaltata de petitori, ii refuza rand pe rand, fiind mult prea indragostita de Soare si de libertate.

Pentru a scapa de aceia ce ii pusesera gand rau, zeita Diana ar fi preschimbat-o intr-un trandafir minunat, iar pe agasantii petitori, ce se tineau scai de ea, in spinii de pe tulpina.

Povesti… povesti… povesti…

Iata ca exista o florarie online in Bucuresti de unde poti comanda buchete de trandafiri speciale, care sa spuna si o poveste emotionanta…

“Floraria cu povesti”  este o idee noua pe piata romaneasca de profil, pentru ca personalizeaza trandafirii, invesmantandu-i, in afara unui ambalaj deosebit, si cu emotia stransa intr-o poveste speciala.

Daca vrei sa trimiti un mesaj de suflet unei persoane care este aproape de sufletul tau, florarii de la acest frumos site de profil te pot ajuta.

Trebuie precizat ca se livreaza doar trandafiri (nu si alte specii de flori), in culoarea/culorile dorite, adunati in buchete mestesugite, asezati in cutii de lux, eventual insotite de o sticla cu sampanie de buna calitate si o cutie cu praline.

Surpriza este extraordinar de mare pentru destinatarul darului inmiresmat, pentru ca nu vede, pana ce nu deschide capacul, ce ascunde ambalajul elegant…

Iar la citirea mesajului personalizat si admirarea frumoaselor roze primite cadou, sigur va zambi larg si se va gandi cu drag la expeditor.

Accesati www.florariacupovesti.ro pentru a afla detalii despre aceasta idee originala si a comanda buchetul de trandafiri cel mai potrivit pentru destinatara!

sursa ilustratii text: www.florariacupovesti.ro

Un comentariu:

  1. Am doar cuvinte frumoase de spus despre aceasta florarie, de ziua sotiei mele trebuia sa cumpar flori din oras dar din pacate nimic nu a fost deschis si am comandat de la floricupovesti.ro si le-am primit in mai putin de doua ore.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!