Noaptea de Sanziene pe malul Marii Mediterane, in dulcele stil Carpisa

Noapte de Sanziene magica, undeva, pe un tarm imbratisat de mare, pe o insula din Mediterana, la ora cand Portile Cerului se deschid, iar ielele isi incep dansul lor nebun pe Pamant, vartej de simtaminte intense, ce prind consistenta materiala de fucsia,  coral, albastru profund, sclipiri de galben si turcoaz, ca expresie a unei libertati responsabile, lejeritatii de a trai mai presus de conventii ipocrite, vitalitate maxima, prospetime, tinerete eterna, modernitate si traditionalism, toate amestecandu-se in spirale ascensionare de flori, dungi si buline colorate, fructe apetisante, abia date in parg... Viata in afara baierelor Timpului!

O plaja de aur, la marginea unei mari cu valuri incredibile, cu luciri de turcoaz, cu o Superluna care s-a apropiat neasteptat de mult de planeta in jurul careia graviteaza, curioasa si ea de cele ce se petrec in aceste ore vrajite, in care Timpul se deapana dupa legi noi, aici, la o margine de vesnicie, la limita dintre Europa si Africa cea neagra, incarcata de simboluri tainice .

Semne... 

Mirosul imbatator al florilor de sanziene, teleportat de pe meleagurile Mioritei, s-a impregnat in tot si in toate, pana si pe aceasta farama de uscat auriu indepartat de civilizatie, vehicul olfactiv de zbor spre inaltimi, ca o promisiune pentru o alta viata, in dulce-percutantul stil Carpisa...


Maine va fi o noua zi, in care plaja se va inveseli iar, datorita unei multimi de genti si accesorii de plaja, cu buline si panglici romantice, dar si de saci moderni, ai tinerelor din noua generatie, adepte ale stilului sport, indraznet, ce nu ezita sa foloseasca culorile puternice, care le pot scoate mai bine in evidenta caracterul nonconformist si dragostea neostoita de viata.

Poate si tu ti-ai dori sa poti intra in lumea fermecata Carpisa, acum, in al doilea deceniu al secolului 21, sa declari precum o facea candva Mircea Eliade: "Hic incipit vita nova!", sfidand canoanele stramte ale Timpului, faurindu-ti propriile legi, dupa care sa iti traiesti calatoria din aceasta existenta, inteleasa ca o scoala in care sa poti experimenta continuu, noi si noi emotii, noi si noi sentimente, uimindu-te in fiece moment de complexitatea infinita a Universului.

Brandul italian Carpisa, ce tocmai si-a deschis cel de-al treilea magazin la Baneasa Shopping City, in 22 iunie 2013, ca un preambul al Noptii de Sanziene, iti propune ca prin intermediul unor genti si accesorii mestesugit faurite, sa poti face mai usoara trecerea in aceasta lume fermecata a culorilor, voiosiei, parfumurilor si senzatiilor tactile.

Daca locuiesti mult prea departe de cochetul boutique din complexul comercial din Baneasa, iti poti achizitiona articolele dorite de pe site-ul www.shoes.ro la niste preturi exceptional de bune, lucru care iti va permite si sa economisesti ceva banuti pentru a-ti cumpara mai repede biletul de calatorie spre Tara de Vis Carpisa, aflata undeva prin Marea Mediterana, chiar daca nu esti milionara in euro.

Pentru ca o femeie Carpisa sigur trebuie sa ajunga pe taramul Insulei Lampedusa!





"Sa scapi din Timp. Sa iesi din Timp. Priveste bine in jurul dumitale: ti se fac din  toate partile semne. Increde-te in semne. Urmareste-le..."  (Mircea Eliade)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!