O vacanta in stil Carpisa, pe insula Lampedusa din Marea Mediterana

 Probabil ca ai aflat si tu deja, ca pe 22 iunie 2013 s-a deschis cel de-al treilea magazin Carpisa, in Baneasa Shopping City, drept confirmare a  succesului pe care l-a inregistrat si pe plaiurile romanesti, brandul italian amintit, leader european incontestabil in materie de genti si accesorii (pe segmentul retailerilor)...




Sau, chiar daca nu stiai de existentei francizei italiene in Romania, ce a inceput totusi sa fie cunoscuta incetul cu incetul, si pe meleagurile noastre mioritice, probabil ai vazut imaginile de prezentare ale noii colectii de vara Carpisa pe internet.


Si te-ai visat pentru un moment si tu in locul modelelor care au facut sedinta foto pe insula Lampedusa, cea mai mare dintre Insulele Pelagie, colt de pamant situat la aproximativ aceeasi distanta de  Sicilia, Tunisia si Maroc.





Asa ca, daca nu ti-ai facut inca un plan pentru aceasta vacanta, ce-ar fi sa iei in calcul si aceasta insulita, amplasata in largul Marii Mediterane, in sudul Siciliei?

Siragul celor trei insulite Pelagie, dintre care face parte si Lampedusa, se gaseste in cea mai meridionala parte a Italiei, desi ele sunt in realitate primul pas din inca misteriosul continent african, ne asigura geografii, luandu-si niste figuri serioase, de academicieni scortosi.


Candva un loc luxuriant in care existau cranguri si plantatii bogate de maslini, acum, datorita interventiei distructive a omului, Lampedusa a ramas doar o destinatie de concediu, in care se delecteaza turistii ce isi doresc sa se refugieze pentru cateva zile  aici, departe de tumultul oraselor europene in care isi duc existenta cotidiana.




Insula Lampedusa, cu o intindere de numai 20 de km patrati, este asemanatoare unui platou stancos, pustiu, dar si fermecator in aceeasi masura.

Nisipul plajelor au o nepamanteasca nuanta aurie, tarmurile litoralului fiind daltuite cu multa maiestrie de catre Natura, spre incantarea celor ce au ales sa isi petreaca vacanta in acest colt uitat de lume, unde, incepand cu anul 2002, s-a constituit si o rezervatie marina protejata.


Roca aurie macinata sub influenta factorilor de mediu formeaza adevarate "piscine" cu apa mica, locuri de incantare maxima pentru vizitatorii arhipelagului.



Iar in aceasta arie marina protejata, broastele testoase de mare din specia Caretta caretta au un loc de seama.





Probabil ca din acest motiv mascota de pe logo-ul Carpisa este, evident, o asemenea broscuta, aflata astazi in natura pe cale de disparitie.





Asa ca, daca vreti sa petreceti un concediu de neuitat, indreptati-va atentia si spre arhipelagul format din cele trei insulite,  nu inainte de a face si o sedinta de shopping intr-unul dintre cele trei magazine offline din Romania







sau accesand de acasa, cu un singur click, site-ul www.shoes.ro, de unde va puteti alege din colectia de vara Carpisa cele mai frumoase articole ale brandului, inclusiv genti si accesorii de plaja, care sa va puna in evidenta personalitatea si sa va permita sa va integrati asa cum se cuvine in peisajul de poveste de la granita dintre Europa si Africa, acolo, in  Insulele Pelsagie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!