Permis-de-conducere.ro - site-ul care te ajuta sa iei "sala" la examenul pentru carnetul de sofer (recomandat de Blogawards.ro)


Blogawards.ro, vestita platforma ce gazduieste importante concursuri pentru bloggeri,  propune celor interesati de obtinerea carnetului de conducere sau celor ce vor sa fie la curent cu schimbarile in materie de legislatie rutiera, un site specializat care o sa va  captiveze prin bogatia de informatii pe care vi le ofera, inclusiv o serie foarte utila de chestionare,  teste care or sa va ajute sa luati sala, in cazul in care sunteti inca pieton si doriti sa treceti la nivelul urmator: acela de sofer amator si, pe viitor, cine stie, poate chiar profesionist.


www.permis-de-conducere.ro/curs-de-legislatie-rutiera





Permis-de-conducere.ro este un locul de pe internet unde, daca ajungeti, o sa fiti incantat de modul clar in care este sistematizata legislatia rutiera, in care sunt scrise diversele articole ce contin sfaturi destinate acelora care poseda deja pretiosul carnet de conducere, fie ei incepatori sau veterani in ale volanului.
 Permis-de-conducere.ro este cu siguranta un site destinat oamenilor inteligenti, interesati de propria lor dezvoltare personala, dar si de metodele moderne de invatare ale secolului 21.

Vremea in care aspirantii la cucerirea unui permis de conducere buchiseau seara la un bec palpaitor, tremurand ca piftia la gandul ca nu vor putea trece proba teoretica, “sala”, a ramas in urma.

In epoca internetului, simularile desfasurate cu ajutorul calculatorului, te transpun in situatia pe care o vei intalni  in realitate, asa incat, daca vei rezolva foarte multe chestionare corect, comod, de acasa de la tine, cu timpul vei intra intr-o rutina evidenta si vei putea sa iti tii emotiile in frau, pentru ca stiinta de carte o vei avea oricum.

Si pentru ca legislatia rutiera este o piatra de incercare pentru orice viitor sofer, o poti studia usor, pe calculator, la un pret foarte convenabil, de doar 7 euro plus TVA, pentru 30 de zile de pregatire pe site-ul www.permis-de-conducere.ro/curs-de-legislatie-rutiera, suma platibila prin SMS. 

Extrem de rapid, vei fi un adevarat as in ceea ce priveste o suita de aspecte teoretice legate de:

-semnalizarea rutiera;
- regulile de circulatie;
- prioritatea;
- pozitiile in timpul mersului;
- viteza si distanta intre vehicule;
- obligatiile conducatorilor de vehicule;
- infractiuni si contraventii;
- starea tehnica a autoturismelor;
- permisul de conducere;
- conducerea ecologica si preventiva;
- mecanica.

Lectiile online de legislatie rutiera se deblocheaza pe masura ce sunt parcurse de catre cursantul de tip nou, utilizator entuziast al tehnicii moderne in invatare.
Pentru o mai buna fixare a cunostintelor  acumulate, la finele fiecarei sectiuni amintite mai sus exista cate un chestionar atent intocmit.




Accesati www.permis-de-conducere.ro si o sa-mi dati dreptate!

Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!