Tractorul personal - probleme aparute la baterie

De multe ori, tractorul dumneavoastra poate prezenta probleme legate de baterie. Acestea nu sunt tot timpul rapid de rezolvat, mai ales cand nu stim cauza sau cum anume putem remedia problema. 

Mai jos, va vom prezenta o serie de probleme care pot aparea, cauzele posibile pentru aparitia lor, dar si modalitatea de remediere.

• In momentele in care, curentul electric nu este niciodata suficient, o posibila cauza ar putea fi nivelul redus al electrolitilor. Pentru solutionarea acestei probleme, putem adauga electoliti pentru a atinge din nou un nivel recomandat. O alta cauza ar putea fi defectarea generatorului sau reglatorului, care trebuie reparate.

• Daca bateria se supraincalzeste, o posibila cauza ar putea fi producerea unui scurtcircuit la nivelul componentelor polilor. Putem rezolva aceasta problema curatand depunerile, schimband electrolitii sau inlocuind distantierele sau componentele polilor.

• In cazul in care, in mod evident, capacitatea bateriei este redusa, o posibila cauza ar putea fi faptul ca acidul sulfuric nu este suficient de pur. Pentru a scapa de o astfel de problema, se face inlocuirea cu electrolitul potrivit, exact asa cum este trecut in instructiuni.


Recomand achizitionarea un atomizor de la o-mac.ro sau unul dintre generatoare de la o-mac.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!