Floraria cu Povesti - locul unde veti gasi cei mai frumosi trandafiri!



Campania ''Floraria cu Povesti'', gazduita pe Blogawards, m-a dus instant cu gandul la cea mai frumoasa poveste care s-a scris vreodata, cea a Micului Print, pe care o citesc oricand cu placere, descoperind printre slovele ei noi si noi intelesuri, atatia oameni de toate varstele din intreaga lume...

Mai tineti minte?

Micul Print, ajuns din intamplare pe Pamant, in peregrinarile sale destinate in a cunoaste tot mai multe minunatii ale Universului,  a lasat pe planeta sa natala un trandafir... Si dorul pentru aceasta floare unica era atat de mistuitor incat a incercat din toate puterile sa gaseasca o cale pentru a se reintoarce la ea...

La un moment dat, pe Pamant, a intalnit o vulpe inteleapta ce i-a dat niste sfaturi...

Va mai amintiti?

Giulia - Micul Print (fragment 2)
 
Faptul ca undeva, in Bucuresti, exista o florarie cu totul originala, un paradis al rozelor, unde nu doar ca se fac 
buchete de trandafiri deosebite, dar se si insoteste manunchiul de fiinte vegetale cu povesti unice, scrise special pentru persoana destinatara a cadoului surpriza, asezate intr-un ambalaj de lux, alaturi de un ravas cu un mesaj personalizat, dar si de un pliculet de hrana  speciala pentru flori si instructiunile de prelungire a vietii acestora, este cu siguranta un prilej de maxima incantare.


Intr-o lume in care orice emotie tinde sa fie strivita inca de la primul mugur, este revigorant faptul ca mai exista un spatiu feeric, plin de romantism, in care vibratiile inalte prind contur material in buchetele de trandafiri atent alesi, intr-o singura culoare sau in mai multe nuante, functie de ceea ce expeditorul vrea sa exprime prin acel cadou-surpriza.


Asa cum va spuneam mai sus, personalul de la Floraria cu Povesti poate  sa alcatuiasca, la cererea dvs., din mai multe elemente, aparent disparate, cel mai minunat cadou: alaturi de hartia filigranata ce contine o poveste special scrisa, personalizata, pentru persoana destinatara, o panglica pretioasa va strange la un loc tijele suple ale pretioaselor flori, iar inauntrul sipetului-cutie se vor mai afla si cateva sfaturi de ingrijire a trandafirilor, precum  si un pliculet cu o substanta ce prelungeste viata acestora. De aceea va recomand cu multa caldura acest loc virtual de trimis emotii pozitive celor dragi.


Va propun si sa alegeti in aceasta luna iulie pentru o persoana draga un dar cu totul neobisnuit: 33 trandafiri premium, adunati laolalta printr-un aranjament manual, iscusit realizat de catre oamenii ce lucreaza in atelierul Florariei cu Povesti.


In plus, pe
www.florariacupovesti.ro mai puteti afla ca, daca veti alege aceasta varianta de surpriza, mai beneficiati si de:


  • Impachetare in hartie alba tip kraft;
  • Livrare intr-o eleganta cutie personalizata;
  • Livrare gratuita in Bucuresti;
  • Posibilitatea adaugarii unui mesaj personalizat gratuit;
  • Cartonas cu instructiuni pentru ingrijirea trandafirilor;
  • Pliculet cu hrana pentru flori.



Va invit sa intrati si voi pe calea virtuala cat mai repede in Floraria cu Povesti pentru a descoperi locul unde romantismul este la el acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!