Floraria cu Povesti - un butique elegant de unde poti trimite mesaje cu ajutorul trandafirilor

Floraria cu Povesti este locul in care toti cei care doresc sa daruiasca persoanelor apropiate un buchet de trandafiri cu totul original, chiar comandat online, o pot face cu incredere, deoarece serviciile asigurate de catre acest magazin sunt de inalta clasa.


Trebuie precizat ca doritorii pot comanda doar trandafiri de pe www.florariacupovesti.ro, de culori diferite si in aranjamente diverse, standard sau mai speciale, functie de preferintele fiecaruia.


Trandafirii, aceste flori fermecate ce ne-au insotit calatoria prin viata si moarte, erau venerate chiar si de antici, romanii sarbatorind Ziua Trandafirilor.

Peste aceasta zi, mai tarziu, crestinii au suprapus Sarbatoarea Pogorarii Duhului Sfant, Rusaliile.

Pentru stramosii nostri aceasta sarbatoare avea si o legatura stransa cu dansul calusarilor, inteles ca un dans ce venera Soarele. Si ce asemanare fascinanta intre un trandafir si o mandala cu petalele asemenea unor raze magice!

In Moldova si astazi simbolul trandafirilor se intalneste la tot pasul, incepand cu portul popular si sfarsind cu ceramica si alte obiecte traditionale, pe care le gasim in gospodariile rurale.

Fiind atat de prezent si pe plaiurile noastre mioritice, normal ca trebuia sa existe si o astfel de  florarie, specializata in trimiterea catre cei dragi a unor buchete de trandafiri foarte speciale, asa cum sunt si aceste flori, ce existau pe Pamant chiar mai inainte decat insasi specia umana.

Floraria cu Povesti reprezinta materializarea, atat in lumea reala, cat si cea virtuala, a unei idei infiripate cu destul de putina vreme in urma, pornita de la convingerea ca florile au un limbaj particular si ca emotiile, sentimentele, se transmit mult mai inteligibil prin intermediul acestor gingase fiinte vegetale. Asa se face ca magazinul  livreaza nu doar roze propriu-zise, ci adevarate buchete inmiresmate de energii pozitive, izvorate din adancurile inimii.

Persoana destinata sa primeasca manunchiul vegetalo-emotional sigur va percuta mai bine la un asemenea dar deosebit, asa cum doar Floraria de Povesti stie sa livreze cadouri de top, intr-o cutie special creata, prin intermediul unui curier imbracat elegant, “la costum".

In randul florariilor internautice, de pe care, cu un singur clic, poti sa iti alegi un buchet de flori asa cum il visezi, Floraria cu Povesti se diferentiaza prin faptul ca de acolo se pot comanda doar trandafiri care spun povesti, poate pentru ca sunt cele mai elegant-delicate flori de pe pamant, in viziunea multora, dovada si fascinatia pe care o emana in jurul lor.


In doar  3 ore de la expedierea comenzii florile ajung la destinatie, insotite cu un mesaj personalizat scris pe o hartie filigranata, eventual alaturi de o sticla de vin sau sampanie pretioasa si o cutie de bomboane.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!