Redescoperiti frumusetea bijuteriilor cu perle

podoabe nunta perle colorateDe mii de ani perlele au simbolizat puritatea si dragostea, de aceea au fost preferate de catre miresele din intreaga lume, pentru a le adauga un plus de frumusete in cea mai importanta zi a vietii, cea a cununiei.

Albul se pare ca va ramane si in sezoanele ce vor urma alegerea potrivita pentru o mireasa, domnisoarele de onoare putand purta si ele la acest eveniment seturi de bijuterii compuse din coliere, bratari si cercei din perle, dar in culori pastelate, asemanatoare tonurilor rochiilor lor vaporoase sau a decoratiunilor utilizate la petrecerea de nunta. Cele mai dorite de catre insotitoarele emotionatelor mirese, domnisoarele de onoare, sunt bijuterii cu perle roz, ce le reflecta gingasie si dorinta avida de a fi iubite si ele si de a-si gasi fericirea viitoare.

Designerii au creat seturi complete de bijuterii cu perle pentru mirese si pentru petrecerile de nunta.

Dar perlele vor fi intotdeauna la moda nu doar in ziua nuntii, ci si pe tot parcursul vietii unei femei care este putin conservatoare, orientata spre trecut, spre valorile fundamentale.

Un colier de perle este deja o piesa clasica in caseta de giuvaieruri a oricarei femei.

Si este normal sa fie asa...

Perlele sunt acele daruri pe care natura le ofera cu generozitate femeilor. Ele sunt adevarate cadouri ecologice, un fel de „lux verde”, dupa cum le denumesc cunoscatorii, deoarece nu perturba in niciun fel mediul inconjurator, fiind “pietre naturale”, produse de anumite tipuri de scoici si chiar de  unii melci marini, extrem de rari.

Perlele sunt simbolul Lunii, iar astrul noptii semnifica energia de tip yin, feminina, romantismul in forma pura.

Un inel cu o singura perla,regala, purtat asa cum se cuvine, cu atitudine, arata desavarsirea creatiei Naturii si confera noblete purtatoarei unei asemenea bijuterii.

Inelele de logodna cu perle au fost la mare moda si se pare ca au revenit si acum la putere.

Orice femeie ar trebui sa aiba in caseta ei de bijuterii o bratara de perle, eventual insotita si de un colier, alaturi si de niste cercei delicati, feminini, plini de rafinament.

Asadar, alege bijuteriile cu perle preferate de la Online Bijoux  pentru ca sunt ideale pentru intregirea colectiei tale de giuvaieruri rafinate.


Ele reprezinta si unul dintre acele cadouri perfecte pentru o femeie rafinata, clasica, romantica, orientata spre trecut.

Bratara de perle poate fi purtata la o tinuta de afaceri, dar si seara, fiind un accesoriu de mare efect pentru o tinuta eleganta.

Seturile de perle sunt cele mai versatile bijuterii, piesele sale putandu-se purta fie impreuna, fie separat, intotdeauna fiind admirate si dand femeilor ce le poarta o nota de profund rafinament.


Bijuterii fashion care sa va puna in valoare puteti  gasi la magazinul virtual OnlineBijoux, locul unde, datorita preturilor extrem de mici, puteti chiar sa dati o comanda mai mare de bijuterii en gross. 





Intrati pe site-ul magazinului Online Bijoux si alegeti bijuteriile cu perle favorite!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!