Perfect Bijoux va propune sa va descoperiti adevarata esenta cu setul Desire Pink !






Setul de bijuterii DesirePink cu cristale Swarovski, pe care il gasiti in magazinul online Perfect Bijoux la pretul de 190 de lei,  este destinat mai ales acelor femei la care sentimentul de libertate, de independenta, de zbor spre inalturi, este impletit cu romantismul, cu visarea...

Daca sunteti in cautarea unui colier si a unor cercei cu un design aparte, va propun acest set special de bijuterii ce o sa va incante sigur prin frumusetea lor desavarsita.


Trecut si viitor prinse impreuna, pentru a conferi femeii posibilitatea de a trai in prezent. Un Prezent continuu, in care orice clipa este incarcata de semnificatii ce trebuie descifrate in cele mai mici detalii, extragand din ele puterea de a trai Aici si Acum, tot ce ni se ofera, invatand din fiecare lectie si bucurandu-ne de Viata.



Inteleptii din vechime isi imaginau sufletul omenesc precum un fluture care isi are temporar salas in inima, inteleasa precum un Soare spiritual, centrul tuturor lucrurilor, cetatea divina a fiintei omenesti.


Adevarata cunoastere este cunoasterea cu inima, iar fluturele, grauntele viu de lumina celesta, dupa ce a stat ascuns in crisalida sa din cel mai mic ventricul al inimii, exprima prin metamorfoza sa miraculoasa raporturile fiintei omenesti cu Principiul Primordial, acel „ceva” care permite fiintei sa isi depaseasca propriile limite, care ordoneaza toate lucrurile din microcosmosul trupului uman, cladit aidoma macrocosmosului, unitate care include in sine insusi infinitul.


Simbolurile ascunse pe care creatorul le-a inglobat in acest set de bijuterii cu luciri rozalii de pietre Swarovski o vor face pe femeia ce le va purta sa surada tainic, in momentele in care va fi admirata de catre privitori.



Gratioasele bijuterii placate cu aur de 18 k Desire Pink (colierul, pandantivul, dar si cerceii ce fac parte din acest set al dorintelor roz) sunt si  rodiate, pentru a-si mentine rezistenta in timp si stralucirea lor minunata, dulce promisiune a zborul tot mai inalt spre desavarsirea propriei personalitati, in armonie cu legile divine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!