Perfect Bijoux va recomanda setul de bijuterii cu cristale Swarovski Giselle!

Bratara Giselle cu cristale Swarovski elements multicolore este bijuteria de la Perfect Bijoux pe care ti-o recomand cu foarte multa caldura, mai ales daca esti una dintre acele persoane coborate parca din alta epoca, cu un suflet romantic, care pari a nu iti gasi locul in lumea contemporana, in care oamenii sunt duri, vulgari, prea grabiti, simple masinarii teleghidate spre nu se stie ce destinatie, manati haotic de catre nu se stie cine.

Daca tu mai stii inca sa privesti un rasarit de soare, sa admiri un camp de maci si un buchet cu levantica, daca primavara este anotimpul tau preferat, bijuteriile Giselle sunt pentru tine!




BrataraGiselle cu cristale Swarovski elements, propusa de magazinul online Perfect Bijoux, este placata cu aur galben de 18 k si are o lungime de 17,5 cm (plus 4 cm pentru ajustare), precum si o latime de 2 cm, greutatea sa fiind de 40 grame, nu contine nichel si nici plumb, asa incat nu exista riscul de a produce alergii sau iritatii pielii.

Pretul acestei bratari este de 195 de lei, dar il merita cu prisosinta.

O bijuterie exceptionala, in care veti regasi prospetimea primaverii, datorita cristalelor Swarovski cu forme si culori variante, aceasta bratara iti va conferi un spor de gingasie, de candoare, ce va starni admiratia profunda a acelora ce te vor privi si iti va sublinia aerul romantic, demn de o printesa din povesti.


La aceasta bratara, iti propun sa adaugi si un strop suplimentar de stralucire, comandand de la acelasi magazin de bijuterii si cerceii Giselle cu cristale Swarovski, la un pret foarte bun, de doar 45 de lei.

Comanda asadar si acesti cercei online tot de la Perfect Bijoux, pentru o satisfactie deplina!

Extrem de simpli, spre deosebire de bratara, ce are o lucratura mult mai complexa, acesti cercei vor completa setul Giselle si iti vor permite sa ai un aer proaspat, indiferent de anotimpul in care il vei purta, impreuna cu vesmintele tale, croite intr-un dulce stil romantic!

De un rafinament discret, acesti cercei se pot purta chiar si ziua, nu doar intr-o o seara in care, poate, mergi la Opera Romana, ca sa vezi minunatul balet ce a dat numele setului de bijuterii al carei fericita proprietara esti.

Cerceii sunt si ei placati cu aur galben de 18 K, la fel ca si bratara Giselle, si au o dimensiune de 0,6-0,8 cm.

De asemenea, ei sunt rodiati pentru a-si mentine stralucirea in timp si pentru a avea o protectie eficienta impotriva zgarieturilor.

Ambele bijuterii se livreaza in cutii de bijuterii oferite gratuit si sunt insotite de certificat de garantie.





Nu mai ezitati si cumparati-le cat de curand! Oferta este limitata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!