Un magazin online pentru bebelusi destinat clientilor VIP: bebe-mic.ro

Daca faci parte din acel segment de top al clientilor VIP, care pun inainte de orice siguranta si calitatea articolelor cumparate, mai ales cand este vorba de copilul tau, un magazin online pentru bebelusi, precum este bebe-mic.ro, reprezinta una dintre optiunile demne sa le iei in seama, in momentul in care, din lipsa de timp sau pur si simplu din comoditate, ai decis sa faci o comanda pe internet referitoare la achizitionarea de articole de imbracaminte, jucarii superioare calitativ sau piese de mobilier pentru camera copilului.

In acest magazin online pentru copii mai poti sa gasesti si o paleta larga de carucioare multifunctionale, landouri, premergatoare si multe alte articole indispensabile unui copil foarte mic.

Cu o experienta vasta in comercializarea produselor sugarilor si copiilor mici, oamenii ce lucreaza la magazinul offline Kreis Design, situat pe Soseaua de Centura nr.10, Pantelimon (Ilfov), se ocupa si de comenzile online ce se pot face pe site-ul bebe-mic.ro, asa incat clientii sa aiba mai multe variante prin care sa poata intra in posesia produselor superioare calitativ destinate celor mai mici membri ai famiilor lor.

Articolele achizitionate au o garantie cuprinsa intre 6 si 24 de luni, iar in cazul comenzilor online, transportul este gratuit, daca valoarea acestora depaseste 500 de lei.

Daca doriti sa vedeti in realitate o parte dintre produsele destinate celor mici, puteti merge la magazinul offline Kreis Design, amintit mai sus, unde veti primi toate sfaturile necesare privitor la articolele ce va intereseaza din partea angajatilor firmei.

Ulterior, daca aveti nevoie de un timp de gandire pana sa va decideti, puteti sa comandati produsele, pe care le-ati admirat mai intai in magazinul real, de pe site-ul bebe-mic.ro, comenzile putandu-se prelua fie telefonic, de luni pana vineri, intre orele 9-17, fie prin trimiterea comenzii online oricand.

Fiind vorba de o firma extrem de serioasa, specializata de multa vreme in importul si distributia de articole diverse pentru bebelusi, periodic aceasta organizeaza si seminarii cu proaspetii parinti sau cu aceia care vor avea un copil in viitorul apropiat, unde sunt prezentate, alaturi de multe sfaturi utile, si multe noutati din acest domeniu, extrem de bine dezvoltat, al comertului pentru cei mai mici beneficiari, nisa cu un specific aparte.

Asadar, daca sunteti dintre acei parinti care pun inainte de orice calitatea produselor destinate bebelusului dvs. si siguranta in utilizarea acestora, cu siguranta www.bebe-mic.ro este pentru dvs!


Intrati pe site si o sa gasiti cu certitudine produse cu adevarat interesante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!