Bijuterii de argint cu pietre naturale de granat - descopera-le eleganta!

In aceasta saptamana am devenit fericita posesoare a unei bratari deosebite, in care artizanul modern a combinat mestesugit granatele cu perlele de cultura, intr-o tesatura de argint ce i-a intregit frumusetea.

M-am bucurat foarte mult de aceasta bijuterie, pe care am gasit-o undeva, intr-un micut magazinas offline din Centrul Vechi al Bucurestiului, cu atat mai mult cu cat, imi place extrem de mult stralucirea granatelor, aceste pietre semipretioase recunoscute in vremuri stravechi atat pentru frumusetea, cat si pentru proprietatile lor terapeutice.

Ajunsa acasa am inceput sa scotocesc internetul in cautarea si a unei perechi de cercei de argint cu granat si perle la fel de speciale si, de ce nu, a unui colier pe masura.

Asa se face ca am ajuns dupa o scurta cautare intr-un magazin virtual deosebit, unde puteti sa gasiti cele mai delicate bijuterii, la preturi bune. Acolo imi voi completa colectia de bijuterii!

Pentru aceia ce doresc sa faca un cadou minunat unei doamne sau domnisoare sau pentru femeile ce sunt in cautarea unor bijuterii superbe, le veti gasi asezate frumos pe categorii la Regal Gold.

Multimea de filtre de cautare o sa va permita sa ajungeti rapid la pagina ce va intereseaza.

Eu v-as recomanda pentru inceput sa accesati  doua categorii cu adevarat speciale:

Regal Gold cercei handmade - sectiunea unde veti afla o multime de modele extrem de atragatoare, iar mai apoi categoria Regal Gold bratari  argint.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!