ORDiS ofera camere de supraveghere exterioara, pentru siguranta casei si sediului companiei tale!



Oferta de la ORDiS, in materie de camere de supraveghere de exterior, este foarte bine venita, mai ales in vremurile de azi, cand tot mai multa lume se orienteaza catre achizitionarea unei case “pe pamant”, scapand de calvarul statului la bloc, chiar daca vorbim de un cartier rezidential de apartamente.

Toate bune si frumoase, doar ca locuitul intr-o vila sau chiar intr-o casa mai modesta aduce cu sine si niste riscuri suplimentare, unul dintre acestea fiind acela de a deveni tinta spargatorilor de locuinte, care pot sa incerce sa te deposedeze de bunurile de valoare.

Iar daca un asemenea echipament de protectie  este necesar pentru o proprietate privata, cu atat mai important este sa avem un sistem de supraveghere exterioara performant, daca ne referim la un sediu de companie!

Cainii de paza sunt si ei buni, nimic de zis,  dar nu te poti lasa exclusiv pe baza lor, asa cum romanii se foloseau de gaste pe post de sistem de alarma galagios!

Alege camerele de supraveghere exterioara de la ORDiS!

ORDiS este o firma de protectie din paza din Sibiu, avand sediul pe str. Turda nr.15, ce are capital integral privat si care activeaza in domeniul importului, distributiei si instalarii echipamentelor specifice realizarii unor sistemelor de securitate eficiente.

Pe site-ul ordis.ro gasiti o gama variata de astfel de produse, la cele mai bune preturi, provenind de la firme de top din domeniu, perfecte pentru paza locuintelor dvs., dar si pentru siguranta sediilor de firme.


Sistemele de supraveghere video monitorizeaza si inregistreaza orice incident sau infractiune petrecute in locuinta/sediu de firma sau in perimetrul din jur, chiar in lipsa proprietarilor, lucru ce ii descurajeaza potentialii jefuitori, iar, in cazul in care un asemenea incident nedorit se produce totusi, imaginile vor fi cu siguranta de un real ajutor pentru organele abilitate in activitatile lor specifice de prindere a faptasilor si recuperarea bunurilor sustrase.


Camerele de supraveghere video pentru exterior oferite de catre site-ul ordis.ro, un magazin online specializat, sunt diverse, in raport de nevoile clientilor, pretul acestora fiind si el diferit, dupa rezolutii, ratiile de semnal, precum si  functiile avansate pe care le prezinta:

  • compensarea luminii (BLC);
  • contralumina si contrast (AGC);
  • setarea imaginii pe verticala sau orizontala;
  • utilizarea luminii de noapte;
  • detectarea automata a miscarii;
  • operarea in modul privat;
  • functionalitate in infrarosu;
  • posibilitatea adaugirii unor titluri (text).

Accesati site-ul celor de la ORDiS si alegeti ceea ce vi se potriveste pentru apararea bunurilor din interiorul locuintei sau firmei dvs, a masinii personale si a altor obiecte din exteriorul imobilului, cu atat mai mult cu cat veti observa ca o asemenea investitie referitoare la echipamente de supraveghere nu mai este atat de costisitoare, precum era in urma cu vreo 10-15 ani.

In plus, daca aveti copii mici, care se joaca in curte, o camera de supraveghere exterioara este mai mult decat binevenita, putand astfel sa preveniti o eventuala rapire a acestora.

Ideal ar fi sa alegeti o camera de supraveghere exterioara care sa fie capabila sa redea cu cat mai multa finete detaliile fetei persoanelor suspecte care dau tarcoale locuintei sau sediului firmei sau, mai rau, chiar au trecut deja la comiterea faptelor reprobabile.

Specialistii de la ORDiS va pot oferi si consultanta in domeniu, pentru ca echipamentele de monitorizare exterioara a imobilelor sa fie exact ceea ce va trebuie.

Tot oamenii de la ORDiS va pot instala la cerere camerele de supraveghere exterioara, indiferent de localitatea in care se afla obiectivul pe care vor fi instalate, deoarece grija pentru detalii este deviza sub care acestia isi desfasoara activitatea.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!