SUD Imobiliar Expert - agentia imobiliara la care comisionul este zero pentru cumparatori!

  SUD Imobiliar Expert iti ofera locuinta mult visata, la preturi fara concurenta!





Noi, cei care locuim in zona de sud a Bucurestiului (dar si in alte cartiere), precum si aceia care muncesc in cea mai mare metropola a Romaniei, am remarcat in ultima vreme tot mai multe anunturi referitoare la oportunitatea de a ne achizitiona o garsoniera sau a alege din oferta de apartamente ieftine Berceni, dar si in zona limitrofa a Capitalei, mai precis in comuna Popesti-Leordeni, unde in aceasta perioada este o adevarata afacere sa iti iei o locuinta cu banii personali pe care ii ai deja la banca sau prin programul „Prima Casa”, daca  indeplinesti conditiile legale.

SUD Imobiliar Expert este o agentie imobiliara de incredere, prin care iti poti gasi casa visata, indiferent ca este vorba de o locuinta „la bloc”, o casa „pe pamant” sau o bucata de teren intravilan la un pret extrem de avantajos, daca iti doresti sa ti-o construiesti tu insuti, sa iti ridici un cuibusor personal.

Intr-o vreme in care, pe de o parte, creditele bancare pentru achizitionarea de locuinte au fost deblocate de catre Guvern, iar pe de alta parte, pastrarea propriilor economii in banci in aceasta perioada tumultoasa devine tot mai nesigura, alegerea din oferta de vanzari de case/vile in Bucuresti sau in imprejurimi poate fi o solutie foarte buna de a face o investitie inteleapta.



Fii istet si alege o locuinta confortabila sau un teren intravilan in Popesti-Leordeni!

"Popeşti-Leordeni, o zonă căutată pentru apartamente noi şi ieftine, dar şi pentru terenuri cu preţ accesibil ", titrau ziarele in ultimele saptamani, instiintandu-i pe investitori, dar si pe cei aflati in cautare de o locuinta personala ori un teren "de casa", ca pot face acum afacerea vietii lor.  

Astfel, daca vorbim de zona Popesti-Leordeni, cu bani putini poti sa iti cumperi un imobil proprietate personala la un pret extrem de scazut fata de anul 2008.

Astfel:

- garsonierele au preturi cuprinse intre 18.000 si 24.000 euro;

 
- apartamentele cu doua camere le poti achizitiona la preturi cuprinse intre 29.000 euro si 37.000 euro;

 
- apartamentele cu trei camere  au preturi de vanzare cuprinse intre 40.000 euro si 51.000 euro;

 
- vilele au preturi ce pornesc de la 63.000 euro, ceea ce sa recunoastem este suma la care se putea cumpara o garsoniera in Capitala in urma cu cinci ani;

 
 - terenurile, functie de pozitie, deschidere la strada, utilitati, au preturi cuprinse, in medie, intre 40 si 130 de euro pe mp.

De ce ai alege totusi sa apelezi la agentia SUD Imobiliar Expert pentru vanzarea sau cumpararea unui imobil si nu la o alta din Bucuresti?

Iata in continuare doar cateva avantaje demne de luat in seama si fac diferenta fara de competitoarele acesteia:

- fiecare client care apeleaza la agentia SUD Imobiliar Expert este tratat cu maxima atentie, pentru a i se gasi fiecaruia locuinta ce i se potriveste cel mai bine;
 

- agentia asigura gratuit consultanta juridica, financiara, precum si suportul necesar pregatirii oricarei tranzactii, precum si consultanta pentru intocmirea dosarului bancar (atat de necesara mai ales cand doriti sa aplicati pentru „Prima Casa”);
  
- punerea in legatura, in mod gratuit, cu cei mai buni arhitecti, a clientilor agentiei Sud Imobiliar Expert care vor achizitiona un teren, in scopul intocmirii ulterioare a celor mai bune proiecte de locuinte, la cele mai avantajoase preturi;
 
- consultanta ulterioara achizitionarii unei garsoniere, apartament, case, vile sau teren, pentru incheierea contractelor de utilitati.

 Si, nu uitati, cel mai important avantaj:  la achizitionarea oricarui apartament sau vile situate intr-un ansamblu rezidential din oferta Sud Imobiliar Expert, comisionul agentiei  este ZERO!

Asa ca nu mai stati pe ganduri si  apelati cu incredere la expertii de la Sud Imobiliar Expert chiar astazi!



 
Maine s-ar putea sa fie deja prea tarziu si altcineva sa cumpere locuinta care era cea mai potrivita pentru dvs.!



Un comentariu:

  1. In ultimi ani preturile au scazut foarte mult, dar acum zece ani preturile erau chiar accesibile. Preturile agentiei SUD sunt acceptabile.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!