Cum iti alegi hainele functie de situatie

In primul rand, atunci cand alegi o tinuta, cel mai important este sa te simti tu bine in hainele pe care le porti si sa tii cont de mediul in care mergi imbracat in acel loc. nu poti merge intr-un club imbracat/a la patru ace, la fel cum nu e indicat sa mergi la o intalnire de afaceri intr-o tinuta de club.

Hainele trebuie alese cu grija, asortate cu atentie si purtate in functie de situatie.

Daca vrei sa fii in pas cu moda, trebuie sa fii la curent cu ce se poarta si sa te imbraci ca atare. 

Pantalonii au devenit tot mai populari in randul femeilor si ele se simt tot mai bine imbracate in pantaloni. Pantalonii pot fi de multe tipuri si femeile aleg sa-i poarte in functie de ocazie, comoditate sau alte criterii de ele stiute. Astfel, exista pantaloni cu talie lunga, pantaloni deasupra gleznei, pantaloni cu influente sport, pantaloni largi, pantaloni cu imprimeuri, pantaloni din piele, pantaloni skinny si alte tipuri.

Cel mai important, la urma urmei este ca tu sa te simti bine in ceea ce te imbraci si sa folosesti tinuta potrivita in locul potrivit.


Recomand sa iti cumperi in acest sens si o geaca piele dama miniprix, care sa completeze unul din numeroasele modele de pulovere miniprix!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!