Glittio, happy shopping marca a la Cluj!


Despre magaziul online Glittio am aflat pentru prima data de pe Facebook, datorita initiativei lui Andrei Mutu, care a demarat proiectul “Iubesc Clujul!”.

Tricourile cu declaratia de suflet “I love Cluj!” au facut senzatie printre locuitorii orasului din inima Transilvaniei, dar si in randurile fanilor din intreaga tara.

Mai apoi, am vizitat tot mai des spatiul de shopping virtual glittio.ro, incantata de un asemenea loc primitor, unde fiecare, indiferent de bugetul pe care il are, poate sa isi gaseasca niste articole de imbracaminte care sa il faca sa se simta confortabil, dar si sa il diferentieze de ceilalti, spunand o poveste despre cine este el/ea cu adevarat.

Pentru ca in aceasta saptamana mai tot romanul este prins de febra cumparaturilor de Black Friday, m-am gandit ca a sosit momentul sa imi mai aleg si eu o tinuta deosebita din magazinul online ce raspandeste vitalitate prin toate produsele pe care ni le ofera noua, fanilor impatimiti de shopping transilvano-virtual...

Nu, nu o tinuta de toamna-iarna, ci una extrem de romantica, care sa imi aduca aminte de vara ce tocmai a trecut, promisiune a anotimpului solar ce va veni in 2014...

Asa ca, indiferent de tendintele modei, sau de concretetea anotimpului friguros in care am intrat de putina vreme, am hotarat sa imi aleg din magazinul virtual Glittio o rochie cu un aer extrem de romantic, o curea neagra de piele, niste balerini usori, ca sa ma pot plimba in voie, precum si o geanta-plic de culoarea cogniacului...

Cu siguranta le voi purta si anul viitor fara sa fie demodate, pentru ca important este ca hainele sa fie in armonie cu propria-ti persoana, nu neaparat cu tendintele mai mult sau mai putin fanteziste ale designerilor de la Paris sau Milano.

Ma bucur ca voi putea sa nu imi depasesc bugetul alocat de Black Friday, deoarece articolele de imbracaminte si accesoriile au preturi accesibile, extrem de bune, dupa opinia mea.


Asa ca pana anul viitor, in iulie, cand ma voi plimba seara, pe faleza Marii Negre, in aerul usor sarat, visand la indraznete  calatorii pe mare, pe care sa le intreprind in lumea larga, in explorarea unor noi taramuri pline de taine, ce de-abia asteapta sa le descopar cu ochi mirati de copil, ma voi delecta privind articolele vestimentare de la Glittio, cumparate de Black Friday, la mine acasa, in dulapul meu cu haine, unde o sa le rezerv un coltisor privilegiat.

Mai intai o rochie romantica - Vanilla by Desperado...


Aceasta rochie vesela, extrem de usor de purtat, cu un aer proaspat, tineresc, este realizata din bumbat satinat. Aerul  romantic, dar  chic, este dat si de croiala deosebita, care o face extrem de cambrata in talie, evazata, in opozitie cu majoritatea hainelor mult prea lalai pe care le vedem in zilele noastre la tot pasul.


Apoi o pereche de balerini comozi din piele intoarsa (Italia)...

Extrem de comozi, pretabili a fi incaltati in ocazii diverse, se vor potrivi de minune si vara, la mare, cand voi iesi sa ma plimb pe faleza, admirand valurile ce se sparg de tarm in noapte...

Si nu in cele din urma... o curea! 



Intotdeauna este bine sa ai in sifonier cat mai multe accesorii, asa incat o curea bleumarin nu are de ce sa fie in plus, fie ca o voi adauga la  o rochie sau la o pereche de blugi. Fiind la un pret extrem de bun pe site-ul glittio.ro, m-am grabit sa o adaug si pe ea in cosul de cumparaturi!




Plus o geanta  de umar Gianni Chiarini, realizata 100% din piele si, avand si o curea suficient de lunga, poate sa fie purtata si peste umar.

Calitatea deosebita a acestui pretios articol de marochinarie, datorita pretului de Black Friday rezonabil, m-a determinat sa mi-o doresc, pentru ca lumineaza orice tinuta, inclusiv prin culoarea sa calda, cogniac.

Intrati pe Google, tastati adresa magazinului virtual Glittio si spor la cumparaturi si voua!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!