O potentiala destinatie de vacanta in iarna 2013: CRACOVIA (Polonia)

Pentru viitoarea vacanta de iarna va propun sa vizitati Cracovia, in loc de Viena sau Budapesta, locuri unde deja este plin de romani in aceasta perioada a anului. Poate vreti sa fiti macar pentru cateva zile si undeva unde sa nu auziti vorbindu-se romaneste la tot pasul!

Acest fantastic oras polonez, ce si-a castigat pe merit titulatura de capitala culturala a tarii prietene, este renumit mai ales pentru ca l-a dat lumii catolice pe cel mai iubit papa din epoca moderna, Papa Paul al II-lea.


O multime de turisti viziteaza Cracovia in fiecare an, iar statisticile spun ca ar fi chiar mai numerosi decat aceia care aleg Praga, spre exemplu...

De ce nu ati fi si dvs. unul dintre vizitatorii care indraznesc sa schimbe in acest an calatoria spre capitala Cehiei cu aceea spre capitala culturala a Poloniei?





O sa fiti placut impresionati de lacasurile religioase, dar si de celelalte cladiri istorice ale orasului, care dau Cracoviei aerul acela placut, de burg in care timpul a ramas suspendat parca in perioada medievala, iar turistii sunt un soi de calatori intr-un trecut misterios, plin de simboluri ce se vor a fi descoperite.


Una dintre cele mai frumoase opere de arta ale lui Leonardo da Vinci se gaseste in Cracovia, la Muzeul Czartoryski, asa ca daca va doriti sa admirati tabloul „Doamna cu hermina” si altfel decat in poze, metropola poloneza este locul unde trebuie musai sa ajungeti in aceasta iarna.


Va recomand site-ul e-Avion de unde puteti sa va rezervati comod bilete de zbor, catre destinatiile dvs. de afaceri sau de vacanta, cum ar fi, de exemplu, bilete de avion Tirana sau bilete de avion Zaragoza.