Coccolino Sensation - Tiare Flower and Red Fruits

Coccolino Sensation - Tiare Flower and Red Fruits, un cadou de la BuzzStore Mos Craciun!

Experimenteaza o combinatie minunata de arome de la Coccolino Sensation - o gama uimitoare de balsam de rufe, creata de experti internationali de top in parfumuri. Coccolino Sensation a fost creat pentru a-ti oferi cel mai intens parfum. Alege varianta preferata - Tiare Flower and Red Fruits


Coccolino Sensation - Tiare Flower and Red Fruits si un ursulet pufos de la Mos Craciun

Sarbatorile de Iarna ne aduc aminte mai mult decat orice de vremea cand eram mici si asupra noastra se revasau din din toate partile valuri de iubire infinita din partea parintilor si bunicilor...

Mai mult decat oricat eram cocolositi de catre adultii din familie, primeam o gramada de daruri stralucitoare, se cantau colinde si bradul de Craciun era vedeta incontestabila.

In casa mirosea a brad si a cozonaci calzi, a coji de portocale...

Parca toate lucrurile din odaie imprumutau ceva din pufosenia omatului de afara, asternuturile miroseau si ele a levantica si te purtau usor in lumea povestilor cu Fat-Frumos si Ileana Cosanzeana, unde zmeul iesea mereu invins, pentru ca Binele trebuie sa iasa triumfator intotdeauna.

Anii au trecut si din clipele dragi de odinioara a ramas doar amintirea si cautarea avida in pragul fiecarui sfarsit de an a magiei de atunci.

Oamenii de la Unilever au inteles aceasta dorinta nemarturisita a multora de a se reintoarce la o perioada in care se simteau in siguranta, iubiti neconditionat de catre familie si au creat ogama speciala de balsam de rufe ce ne poate transporta rapid in trecutul fiecaruia dintre noi, prin intermediul senzatiilor pe care ni le declanseaza.

Coccolino Sensation a fost creat in in mai multe variante, asa incat fiecare isi poate alege parfumul ce ii aminteste cel mai mult de copilarie.

Coccolino Sensation - Tiare Flower and Red Fruits, pe care l-am testat, dupa ce mi-a fest expediat de catre oamenii de la BuzzStore exact de Craciun, este unul dintre acelea care ne conduce intr-o lume a dulceturilor si siropurilor pe care doar bunica stia sa le pregateasca si pe care noi, copiii, le adoram.


Va invit si pe voi sa testati noul balsam de rufe Tiare Flower and Red Fruits propus de Unilever si cu siguranta viata vi se va parea un pic mai dulce, mai plina de culoare si savoare!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!