AX4 NANO - cel mai tanar membru din familia Alview a fost lansat pe piata! (device-uri recomandate)

Allview este una dintre companiile romanesti care a reusit sa se impuna deja in randul utilizatorilor de smartphon-uri si tablete PC prin produsele de o calitate tot mai buna, ce pot fi achizitionate la niste preturi exceptional de bune, accesibile consumatorilor de device-uri din tara noastra.

Certificarea bunului renume al brandului Allview a fost facuta anul trecut si de participarea reprezentantilor companiei la cel mai de seama congres referitor la tehnologia mobila,  - Mobil World Congress – Barcelona 2013.

Dupa cum probabil ati auzit deja la stirile difuzate in primele zile ale lui 2014, romanii au fost atrasi in special de tablete in ultimele 12 luni, probabil si pentru ca o tableta este un soi de compromis intre un laptop si un telefon, din punctul de vedere al functiilor pe care le detine si al pretului.


Allview iata ca a inceput in forta activitatea in luna ianuarie si a lansat chiar de Boboteaza, pe data de 7, o noua tableta, extrem de atractiva pentru aceia dintre utilizatorii ce isi doresc performante superioare la un pret cat mai redus.

Tableta AX4 Nano este un device ce dispune de un display de 7 inch, un procesor Cortex A7 Dual Core de 1,3 GHz, două camere foto, GPS EPO, conexiune 3G prin HSPA+ şi rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Lucian Peticilă, General Manager Allview, sublinia faptul ca AX4 Nano este o tableta deosebita prin faptul ca imbina functiile unui smartphone cu acelea ale unei tablete.
Intr-o vreme in care oamenii simt nevoia de a fi in permanenta conectati la internet, oriunde s-ar afla, dar vor si sa comunice verbal, sa suprinda instantanee foto sau sa filmeze ceea ce li se pare mai interesant, un device care sa tina loc si de telefon si de aparat foto, camera de filmat, laptop, GSM, aparat de radio modern, ba chiar si de biblioteca „la purtator”, lansarea tabletei AX4 Nano nu poate decat sa ne bucure.

AX4 Nano este suficient de isteata pentru a raspunde cum se cuvine si la comenzile vocale, avand capacitatea de a converti vorbele noastre fie intr-un e-mail, fie intr-un sms, dupa cum dorim.

Tableta lansata de Allview in 7 ianuarie 2014 are si calitatea ca, prin intermediul functiei de apelare, se pot efectua si primi apeluri, mesaje text si multimedia.

AX4 Nano oferă conectivitate 3G HSPA+, GPS EPO şi Bluetooth, lucru extrem de laudabil pentru o tableta ce face parte din segmentul de asemenea device-uri ieftine.

Cu o rezolutie suficienta, de 800x480 px, o memorie flash de 4 Gb si o memorie RAM de 512 MB DD3 (memoria externa putand fi extinsa pana la 32 de Gb), aceasta tableta slim, eleganta, dar robusta, desi cantareste doar 256 de gr., este ideala pentru utilizatorii de orice varsta.

AX4 Nano costa doar 409 lei, in conditiile in care este dotata, dupa cum am precizat, cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Pentru mai multe detalii va invit sa intrati pe site-ul allview.ro!




Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!