Allview X1 Soul white, poate fi darul tau de Sfantul Valentin!

Allview X1 Soul, in varianta white, vine fericit sa completeze jumatea black a familiei VIP de smartphone-uri, propuse noua de renumita companie brasoveana.







Iata ca lansarile, cu care deja ne-a obisnuit firma romaneasca de la inceputul anului 2014, continua navalnic, spre bucuria pasionatilor de tehnologie mobile.

Allview X1 Soul, precum stiti, a facut in toamna trecuta ravagii prin dotarile sale excelente, dintre care va reamintesc doar cei 5" generosi ai ecranului Full HD, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie flash, procesorul Quad CORE de 1.5, sistemul de operare Android 4.2, alaturi de o camera profi principala de 13 MP Autofocus si una secundara de 5 MP, cu o multime de functiuni smart, un amplificator audio Yamaha, optimizarea sunetului prin casti datorita sistemului revolutionar DTS, precum si functia inteligenta Gesture Control.


Este un telefon peste media acelora, low-cost, cu care ne-a obisnuit Allview, X1 Soul fiind nu doar o bijuterie tehnologica, dar si o mostra de rafinament, cu designul sau modern, care starneste admiratia privitorilor.

Bunul gust pe care il poti observa lesne la aceasta marca de smartphone, incepand cu meniul sau stilizat, este si mai bine reliefat de aceasta varianta alba, demna urmasa a fratelui sau mai mare, black, lansat in luna octombrie a anului trecut, ce a uimit lumea si el, cu aerul sau elegant, de obiect de clasa superioara.

Evident, as recomanda noua varianta alba, de-abia iesita pe piata zilele acestea, mai ales femeilor. Si cum tocmai ce se apropie Sfantul Valentin, achizitionarea unui astfel de telefon inteligent poate sa fie o sugestie pentru domnii care nu stiu inca ce cadou sa le ofere domnisoarelor si doamnelor din vietile lor.

Imaginea excelenta, ecranul avand o rezolutie de 1920X1080 px, a acestui smartphone il recomanda ca pe un produs de varf, ideal si pentru persoanele pasionate de gadgeturi care vor un produs de calitate, cu niste performante tehnice deosebite, chiar daca unii ar putea spune ca nu este o marca renumita.

Dar ce conteaza acest detaliu nesemnificativ, in comparatie cu ceea ce stie sa faca si cu fiabillitatea  foarte buna a acestui telefon deosebit?

Nici argumentul ca este prea scump pentru buzunarele romanilor nu sta in picioare, pentru ca este mult mai mult decat un banal mobil.

Pretul telefonului mobil Allview X1 Soul, asa cum reiese si din numele pe care il poarta, este dat de inteligenta inglobata in el, iar acei utilizatori care deja l-au achizitionat in varianta black in lunile trecute pot depune marturie ca isi merita banii pana la ultimul leut, mai ales daca vrei sa detii un mobil a carui baterie sa tina mult de o zi, nu sa il incarci dupa doar doua ore de joc sau navigat pe Internet.

Acei care isi doresc varianta alba a acestui telefon extrem de interesant, pot intra pe pagina produsului si acolo vor putea cit (sau reciti) si specificatiile tehnice complete ale acestuia.

Si, domnilor, nu uitati: un smartphone Allview X1 Soul in varianta alba alaturi de un trandafir rosu poate sa fie cel mai frumos mod de a va exprima sentimentele calde fata de persoana iubita!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!