Allview X1 Xtreme - un smartphone ce a depasit cu mult limitele conventionalului



Allview s-a intrecut pe sine in acest inceput de 2014, dovada ca, intr-un adevarat galop de sanatate, ne propune noi si noi produse de top, asa incat utilizatorii de gadgeturi, indiferent de segmentul din care fac parte, sa aiba parte de bucuria achizitionarii unor articole ce incorporeaza extrem de multa creativitate si tehnologii de varf.

Astazi o sa va povestesc despre o  lansare deosebita, din 18 februarie 2014.

Incepand cu 31 martie 2014, fanii telefoanelor inteligente pot sa isi achizitioneze fantasticul Allview X1 Xtreme, un produs ce depaseste cu mult tot ceea ce am putea astepta de la un telefon mobil vandut de catre compania brasoveana.

Performantele cu care X1 Xtreme se mandreste sunt uimitoare (extreme, daca vrem sa fim in consonanta cu denumirea sa comerciala): display Full HD de 5,5 inch protejat de Gorilla Glass 3, design unibody, procesor Snapdragon de 2,15 GHz, doua camere foto de 16, respectiv 8 MP, 3 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, tehnologie NFC, amplificator audio Yamaha, sunet DTS prin casti.



Probabil toti amatorii de gadgeturi ne-am plans la un moment dat de „rama” prea lata a mobilului nostru, de aceea, noua propunere Allview este de nerefuzat: X1 Xtreme are un display edge to edge, ocupand 77,5% din suprafata frontala a telefonului (frame-ul lateral are doar 2,4 mm!).

Cu un ecran asa de mare pentru un smartphone, de 5,5”, a privi ultimele fotografii din excursie, a urmari un clip, un film la rezolutie Full HD sau a incerca diverse jocuri nou aparute pe piata devine o ispita extrema.

E de-ajuns doar o simpla atingere pentru a activa o multime de functii, datorita tehnologiei NFC.

Dar ceea ce impresioneaza la maxim la noul smartphone Allview X1 Xtreme este faptul ca poate inlocui cu brio multe dintre marcile de aparate foto si camere video performante.




Exista 4 moduri de a fotografia:

normal (clasic) - apasand pe icon-ul foto de pe display;

prin atingerea display-ului;

smile detection - prin activarea functiei de detectare zambet, camera va face automat fotografii, atunci cand oamenii zambesc (ador acest mod de fotografiere, pentru ca mi-as dori sa vad in jurul meu doar veselie, asa incat telefonul istet sa imortalizeze cadru dupa cadru, fara sa il mai poti opri!);

V Gesture - camera se declanseaza automat daca faci semnul cu degetele in „V” (este „V” de la VESELIE, nu de la vreo conspiratie mondiala, insa daca vreti totusi sa o interpretati astfel, hai sa fie conspiratia VOIOSIEI, nu ar fi frumos?)

Stiti si voi cum se zice, ca 21 e numarul magic... Iata ca si pentru Allview X1 Xtreme este la fel, deoarece poate executa in doar 21 de secunde nu mai putin de 99 de poze in rafala!

Nu pot sa nu imi aduc aminte cum am invatat eu sa fac poze „in viteza”...

Un prieten m-a dus in parc, in sectorul curselor de carting si m-a pus sa numar, dupa ce cartul demara in tromba, undeva, departe... Cand ajungeam la un anumit punct cu numaratoarea trebuia sa apas brusc butonul aparatului, pentru ca atunci ajungea in fata mea pilotul cu masinuta sa vijelioasa.

Iata mai jos un exemplu cu biciclisti:

Acest smartphone performant scuteste utilizatorul de vreo numaratoare, deoarece este un soi de mitraliera fotografica ce ia instantaneu dupa instantaneu, realizand mai mult de 4 poze pe secunda!


Nu mai spun de faptul ca daca esti la munte si vrei sa pozezi tot peisajul din fata ta, poti folosi functia de panoramare, ce reuseste sa iti ofere niste fotografii de-a dreptul spectaculoase.

Nici femeile care vor sa arate bine in fata aparatului foto nu au fost uitate, Alview X1 Xtreme putand sa joace rolul si de... cosmetician profesionist, deoarece,  la comanda, aplica pe chipul surprins in poza un machiaj de zile mari (fond de ten, ruj, culoare in obraji), precum in saloanele de frumusete renumite.


Participantii la diverse workshopuri pot fotografia perfect ceea ce e scris pe un perete sau o foaie alba (fie ea si ondulata pe la colturi!), asa incat sa nu scape nimic din informatiile pretioase transmise de traineri.

Allview X1 Xtreme are si o gramada de trucuri haioase, dintre care una ar fi: Smart Gesture.

Ce face aplicatia asta?

Turn to mute: Poti intoarce telefonul cu fata in jos pentru a-l pune pe silent atunci cand te suna cineva.
Pauza alarma: Poti intoarce telefonul cu fata in jos pentru a pune pe pauza alarma.
Smart dial: Atunci cand esti intr-un mesaj, apropii telefonul de ureche si persoana care ti-a trimis sms-ul va fi apelata automat.
Smart answer: Raspunde la un apel ridicand telefonul la ureche. Atunci cand primesti un apel si nu poti raspunde, glisezi in stanga sau in dreapta pentru a trimite celui care te-a apelat un sms prestabilit sau pentru a ignora apelul.

Nu-i asa ca este fantastic ceea ce stie sa faca?

Si ce v-am zis mai sus este doar o mica parte din secretele acestui telefon-minune.

Asa! Hai sa va mai zic doar de una dintre multiplele lui facilitati: compartimentul pentru cartela SIM poate fi accesat din exteriorul carcasei.

Nu-i asa ca mereu v-ati dorit sa nu va mai chinuiti cu pardalnicul de capac al vreunui telefon, care nu vroia cu niciun chip sa se deschida pentru a scoate sau introduce cartela SIM in locasul ei special?

Uite ca acum nu mai este nevoie!


Pentru a afla si mai multe detalii despre Allview X1 Xtreme intrati pe site-ul companiei si sigur o sa vreti si voi o asemenea bijuterie mobile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!