De Martisor vreau cizme cu toc inalt, o pereche de ghetute si niste sandale chic, alaturi de un buchetel de ghiocei!

De ceva vreme sunt fana declarata a cumparaturilor online si in materie de fashion, inclusiv in ceea ce priveste incaltamintea. 

Pot compara produse, preturi, pot verifica daca au marfa in tendinte, pot sa imi alcatuiesc virtual tinute diverse, totul pentru a fi mereu imbracata spectaculos, cu gust.

Exista in online magazine ce au pe  rafturile lor virtuale cam tot ce isi poate dori o femeie in materie de incaltari moderne, plus ca preturile sunt extrem de accesibile, chiar daca nu ai venituri de mii de lei pe luna. Chiar si studentele pot gasi ceea ce isi doresc aici, in online, fara a fi nevoite sa faca economii din bursa luni de-a randul.

Evident, mult mai bine este sa primim sandalele, cizmele, botinele pe care ni le dorim cadou, de la barbatii din viata noastra, de aceea asteptam si altfel de daruri, alaturi de traditionalul martisor si buchetel de ghiocei de 1 Martie si de 8 Martie, Ziua Femeii.

Cum pe blogul meu obisnuiesc sa fac recomandari, de aceasta data, la sugestia fratelui meu, caruia i-am dat adresa  unui magazin virtual, pentru a-i alege un cadou deosebit logodnicii sale, sunt bucuroasa sa va impartasesc si voua cate ceva despre un loc deosebit, de care am dat pur intamplator, in peregrinarile mele internautice.

Nu de alta, dar orice femeie va gasi ceva care sa ii placa aici si chiar isi va dori sa isi achizitioneze singura perechea de incaltaminte respectiva, fara a mai astepta sa o primeasca in dar, asa de mult o sa ii placa ce va vedea in rafturile virtuale.

Cu toate acestea, dragele mele cititoare, e suficient sa va folositi tehnica de influentare pe care o stapaniti atat de bine si sa ii determinati pe iubitii sau pe sotii vostri sa va cumpere chiar ei fie niste sandale platforma din piele intoarsa, o pereche de ghete dama sau niste cizme Matar.ro.

E mult mai simplu pentru ei sa vi le comande de acasa, din fata monitorului, decat sa va insoteasca la mall, de aceea s-ar putea chiar sa fie incantati sa concureze cu alti o gramada de clienti in goana dupa cadouri la acest final de februarie. Nu de alta, dar le aduce aminte de Black Friday, mai ales cand citesc pe site-ul magazinului de incaltaminte ca luna aceasta transportul este gratuit, iar peste 3000 de articole au reduceri substantiale.


Puteti chiar sa le aratati direct ce sa va cumpere, mai ales ca nu riscati sa fiti admonestate ca iar cheltuiti o groaza de bani pentru a fi la moda. Stiati ca exista un magazin online de unde puteti sa va cumparati sandale sau ghete de la doar 39 de lei, in perioada aceasta, fiind lichidare de stoc?

Eu o sa imi achizitionez cu siguranta singura sau prin intermediul iubitului meu o pereche de ghetute primavaratice, care vor completa perfect o tinuta din care nu lipseste geaca de blugi si o pereche de jeansi in tendinte.

Probabil ca o sa imi iau si o pereche de cizme cu toc inalt si, de ce nu, niste balerini comozi, tocmai buni pentru plimbarile romantice in Herastrau.

Indrazniti si voi sa faceti cumparaturi online si in materie de incaltaminte! Sigur nu veti regreta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!