Jucarii si carucioare ieftine online pentru copii - solutia pentru mamele cu buget redus!


Valeria are un baietel de 5 ani care iubeste la nebunie masinutele pentru copii, de aceea ea este mereu nevoita sa ii cumpere noi si noi modele de asemenea miniaturi pe patru roti care, mai mult ca sigur, vor face din Stefanel, peste niste ani, cel mai indemanatic sofer din Ploiesti.

Toate bune si frumoase, magazinele sunt pline de modele de masinute teleghidate cu acumulatori, cu pedale sau pur si simplu clasice, cu baterii obisnuite, care de care mai colorate, mai complexe si tocmai de aceea mai atragatoare pentru prichindei.

Ghinionul este ca pe Valeria nu o dau banii afara din casa, mai ales de cand a divortat si a ramas sa aiba singura grija de Stefanel, in timp ce tatal lui umbla prin lumea larga, doar-doar o sa gaseasca un El Dorado si o sa se imbogateasca rapid.

Nici macar pensie de intretinere nu ii mai plateste copilului, daramite sa ii mai trimita si ceva bani pentru jucarii.

Valeria este tare trista din pricina asta, dar ajutata de parintii ei vrea ca pustiului cel istet sa nu ii lipseasca nimic.

Oricum, mai bine sa ceara o masinuta de jucarie, decat o tableta sau un laptop si sa stea cat e ziulica de mare zgaindu-se la cine stie de joculet electronic.

Pentru ca nu prea isi permite sa cumpere jucariile din supermarket, unde sunt extrem de scumpe, a gasit varianta de a cauta pe internet jucarii online la preturi mici si, ce-i drept, este extrem de multumita de aceasta solutie moderna de a face cumparaturi.

Mai mult, pentru ca sora ei de-abia a nascut, au ales impreuna cu un singur click si cel mai superb carucior pentru micuta Miruna, care acum gungureste fericita de cate ori merge in parc cu tanara ei mamica.

Si uite asa, atat ea, cat si sora ei, au reusit prin utilizarea tehnologiei moderne sa cumpere pentru copiii lor articole de calitate, la preturi foarte bune, care nu le-au dezechilibrat total bugetul.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!