De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?

Anvelopele... eterna poveste!

Cand traiesti in minunata noastra tarisoara si esti pasionat de sofat, stii cu siguranta cat de importante sunt aceste parti ale unui autoturism: anvelopele.

Indiferent de marca bijuteriei pe patru roti, de performantele tehnice fabuloase pe care ni le promit fabricantii de autoturisme, daca ele nu poseda si niste anvelope de calitate, cat mai adaptate anotimpului, starii carosabilului, tot degeaba.

In zadar este dotata masinuta cu un motor puternic, in zadar caroseria acesteia starneste exclamatii de admiratie sau inerente priviri invidioase, daca „incaltarile” cauciucate nu sunt bine alese.

Specialistii ne sfatuiesc mereu sa alegem anvelope de calitate, deoarece se intretin mult mai simplu, au o perioada de viata mai mare, ne permit sa economisim carburant si sa se inscriem astfel in trendul ecologist care se face simtit tot mai puternic de vreo cativa ani. Asadar, cumparand anvelope noi, de la branduri renumite, chiar daca ni se pare o cheltuiala initiala mai mare, nu doar protejam mediul inconjurator, dar si bugetul personal, pe termen lung.

Am vazut cu totii cat de multe cheltuieli cere autoturismul nostru personal, pentru ca sa rulam in siguranta pe drumurile publice, dar sub nicio forma nu trebuie sa facem economii riscante tocmai in ceea ce priveste alegerea anvelopelor.

Niste anvelope second hand sunt niste bombe cu ceas ce pot sa ne faca mari surprize neplacute la un moment dat... In afara de nesiguranta, de stresul continuu pe care ni-l provoaca in momentele cand sofam, de usoarele sau mai gravele derapaje cand intalnim un carosabil umed, pana la accidentele de circulatie grave, care pot avea urmari tragice pentru noi sau pasagerii din masina.

In urma cu doi ani s-a trecut la etichetarea anvelopelor din Uniunea Europeana, o masura foarte buna, venita in intampinarea nevoii de crestere a sigurantei pe drumurile publice.

Anvelopele „no name” din spatiul extracomunitar au fost inlaturate, dar si costurile pentru anvelope pentru soferii cu bugete mai mici au devenit impovaratoare.

Asa stand lucrurile, daca esti roman si nu te dau banii afara din casa, se pune problema de unde sa le cumperi.... Evident, cea mai buna varianta ar fi sa le iei de la un magazin specializat...

Exista destule, nu-i vorba, iar preturile sunt si ele diferite...

Pentru ca nu poti sa iei pe rand magazinele din localitatea unde traiesti si chiar din alte orase, pana vei gasi un pret convenabil, internetul ne ajuta si in aceasta privinta.

Anvelopemag.ro este un magazin electronic de anvelope cu niste preturi excelente, de unde orice sofer isi poate comanda ceea ce isi doreste, putand alege din peste 40 de branduri renumite.

Aici gasesti anvelope noi si jante auto de o calitate superioara, circa 5000 de modele, la cele mai mici preturi de pe piata.

Nu sunt de neglijat nici promotiile, ca de exemplu aceea privind livrarea gratuita a produselor daca vei comanda online minim doua anvelope sau patru jante auto.

Nu conteaza din ce zona a tarii esti, deoarece, datorita celor cinci depozite regionale de care dispune, Anvelopemag.ro poate onora absolut toate comenzile direct din stoc, livrarea produselor facandu-se in 24/48 de ore prin intermediul celor mai bune firme de curierat.

Indiferent de marca autoturismului tau, portofoliul de produse este foarte bogat, pentru a acoperi toate segmentele pietei (premium, value si buget).

Anvelopele si jantele auto au o garantie indestulatoare de 3 ani, de la data facturarii, asa incat orice sofer va avea o doza suplimentara de liniste ca produsele pe care le comanda sunt sigure, datorita calitatii lor deosebite.

Pentru soferii incepatori, care nu prea au curaj sa aleaga singuri anvelope de vara, ca sa dam un singur exemplu de anvelope ce se pot achizitiona online, operatori amabili, foarte bine pregatiti, ofera cele mai bune sfaturi legate de cele mai bune „incaltari” pentru autoturismele lor.

Exista si un formular pe site pentru clienti care, daca dupa achizitionarea de anvelope sau jante auto,  vad un pret mai bun in alt magazin, il pot completa si o sa primeasca o oferta de nerefuzat din partea Anvelopemag.ro.

Spre a veni in sprijinul clientilor, anvelopele pot fi livrate chiar la centrele de vulcanizare partenere in mod gratuit. Astfel de centre se afla in orasele: Bucuresti, Constanta, Piatra Neamt si Oradea.

Anvelopele si jantele auto se pot comanda direct pe site sau telefonic, iar plata se face fie ramburs, la livrare, fie anticipat, prin ordin de plata.

Dupa primirea produselor, daca articolele comandate nu va multumesc (indiferent ca vorbim de anvelope vara sau de orice alt tip, jante auto), ele pot fi returnate in 10 zile lucratoare fara invocarea vreunui motiv si fara a ti se retine penalitati din partea magazinului, banii fiind returnati clientului nemultumit in maxim 15 zile.

Pe site o sa gasesti si o sectiune extrem de interesanta unde poti sa lasi comentariul tau si o evaluare privind produsele comandate, precum  si modul in care ai interactionat cu reprezentantii magazinului, parerea pe care o ai despre cum arata site-ul si ce imbunatatiri i s-ar mai putea aduce.

Un grad de satisfactie de 96,45%, cum era saptamana aceasta, mi se pare extrem de ridicat si adevarat, deoarece niciodata nu poti multumi chiar pe toata lumea, iar cele trei procente si jumatate de oameni sunt in marja acceptabila. (Daca gradul de satisfactie ar fi fost de 99-100% sigur ceva era in neregula, rezultatele sondajului nereflectand adevarul!).

Daca ar fi sa fac o sinteza a comentariilor scrise de clienti as putea mentiona urmatoarele:

  • pretul foarte mic al produselor si promotiile atractive;
  • mod de a face comanda usor, livrarea rapida (posibilitatea urmaririi stadiului comenzii);
  • existenta unor informatii detaliate despre fiecare tip de anvelopa in parte (aderenta pe carosabilul umed, consumul mediu de combustibil, nivelul de zgomot);
  • produsele nu au defecte, vicii ascunse care sa puna in pericol siguranta rularii pe drumurile publice;
  • site-ul magazinului este bine realizat, ca sa nu mai vorbim de usurinta utilizarii acestuia.

In plus, ceea ce m-a incantat pe mine in mod deosebit a fost blogul magazinului, de unde poti afla cele mai noi stiri de pe plan mondial in materie de anvelope si jante auto.



Va recomand si voua sa cititi articolele postate acolo, pentru ca sunt pline de informatii extrem de atractive, indiferent ca esti conducator auto vechi, incepator sau doar un aspirant de titlul de sofer!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!