Pentru o bronzare rapida in balcon foloseste produsele de plaja L' Erbolario!

     Caldura mare zilele astea prin Bucuresti, ati simtit si voi!

     Cum nu toti avem norocul sa avem concediu sau vacanta in aceasta perioada a anului (lasa, ca si in decembrie e frumos!), o varianta ar fi sa incercam sa folosim timpul liber in mod placut... imaginandu-ne ca suntem la mare!

     Stiu, exista si in marea noastra metropola locuri unde te poti balaci si praji la soare (nu, nu la fantanile arteziene de la Piata Unirii ma refer!), dar cand ma gandesc la multimea de oameni ce au dat navala de o saptamana-doua catre cele 30 de piscine si standuri din Bucuresti, Ilfov-Snagov si Otopeni, parca nu mai mi se pare o solutie...

     Mai pun la socoteala si aglomeratia, proasta crestere a unor concetateni, muzica data la refuz...

     De aceea, pana cand vom prinde si noi un weekend liber, ca sa dam fuguta pana la marea cea mare (a noastra, a bulgarilor, om mai vedea!), va propun sa vedem cum putem capata un bronz frumos urban (de la soare, nu de la gazele de esapament!)...

     Cine sta la curte este favorizat pentru ca, dupa preferinta, poate iesi pe terasa sau chiar se poate urca pe acoperis, daca vrea sa grabeasca procesul de bronzare.

     Dar ne putem descurca la fel de bine si daca stam la bloc si dispunem de un balcon, nu-i asa?...

     Daca nu-l avem nici pe acela, ramane varianta geamurilor deschise si salteluta asezata direct pe covor sau parchet.

      Pentru a avea tenul auriu-aramiu de la soare (mai putin recomandabil sa devenim tuciurii de-a dreptul!), m-am gandit sa va amintesc in continuare cateva reguli de baza, bine de urmat in aceasta perioada estivala, dat fiind ca soarele, in egala masura, poate sa ne fie atat aliat, dar si un dusman de temut, daca nu ne luam niste masuri de protectie extrem de puternice.

7 reguli esentiale in bronzarea urbana (pe balcon, terasa sau... pe acoperisul casei):
  1. Inainte cu vreo jumatate de ora de a ne aseza comod pe salteluta noastra, este recomandabil sa facem un dus cu apa la temperatura camerei, deoarece daca avem pielea curata, hidratata, cu porii deschisi, crema protectoare se absoarbe mai usor in epiderma.
  1. Cremele de protectie solara (cumparate din farmacie, nu din talcioc!) trebuie sa aiba factori de protectie adaptati tipului nostru de piele si gradului de suportabilitate personala la razele soarelui. Daca esti blonda, initial poti alege una cu SPF 50+ pentru siguranta, daca ai tenul mai inchis, factorul de protectie poate fi ceva mai mic (30+, sa zicem).
  1. Fata trebuie protejata in mod special, de aceea nasul, buzele, urechile, trebuie sa fie unse cu o crema de protectie solara speciala pentru aceste zone mai delicate ale pielii. Nu folositi machiaj la nivelul fetei si gatului, daca vreti sa va bronzati, pentru ca riscati probleme dermatologice grave, datorita reactiilor pe care le pot avea componentele chimice din farduri, pudra sau luciul de buze sub actiunea razelor solare. Nu uitati nici ochelarii de soare, cu lentile ce au o buna protectie impotriva radiatiilor UV.
  1. Cremele de protectie solara se aplica cu vreo jumatate de ora inainte (dupa ce iesim de la dus), pentru a avea timp sa actioneze si apoi se repeta procedeul de ungere a pielii dupa circa doua ore.
  1. Evitati expunerea la soare intre orele 11 si 17, chiar daca sunteti la dvs. acasa, nu pe nisipul de la Mamaia, pentru ca radiatiile solare sunt extrem de periculoase pe la orele pranzului.
  1. Consumul de legume si fructe bogate in betacaroten va grabi bronzarea pielii si va preveni imbatranirea prematura a tegumentului. Asadar puteti sa va delectati, in timp ce ascultati muzica favorita sau cititi o carte, cu rontairea unor morcovi cruzi, cu savurarea unei felii de pepene galben sau a unor caise romanesti. Nu uitati nici de hidratarea cu sucuri naturale sau apa plata cu lamaie.

  1. La finalul sedintei de bronzare nu uitati sa mai faceti un dus  nu prea rece si, daca ai niste ceai verde chinezesc prin bucatarie, te poti tampona cu o solutie concentrata, rece, pe pielea ce tocmai a fost expusa la soare vreme de 5-10 minute. Tegumentul va deveni auriu-aramiu, extrem de placut la vedere.

      Vi se par greu de urmat aceste sfaturi? Eu zic ca nu... Mai ales daca le combinati si cu folosirea unei game de produse de protectie solara exceptionala... Eu va recomand L'Erbolario, marca intaliana renumita deja si in tara noastra, pe care multe femei o folosesc.

   

  Produsele de plaja L''Erbolario, extrem de numeroase, contin substante naturale hidratante, foarte hranitoare pentru ten, ce ofera o protectie foarte buna si reduc efectele negative ale radiatiilor solare asupra pielii.

     Eu m-as opri acum doar la trei dintre ele, lasandu-va placerea de a le descoperi singure pe celelalte direct din catalogul special pe care il puteti vedea dand click.


      L'ERBILARIOSUN – ser anti-imbatranire aplicabil inainte si dupa plaja pe fata, cu extract de pulpa de pepene verde de Kalahari si ulei de Amarant, pregateste si intensifica bronzul, dar si mentine tineretea pielii sensibile din aceasta zona a capului.






     L'ERBOLARIOSUN CR ACCELER cu ulei de jojoba accelereaza la maxim bronzarea, conferind pielii intr-un timp extrem de scurt o frumoasa culoare aramie. Nu doar ca permite dobandirea unui bronz spectaculos foarte rapid, dar il si fixeaza pentru o perioada mai indelungata.



     L'ERBOLARIO SPRAYSOLE, cu ulei de argan si extract de goji, rezistent la apa, este cel mai nou produs din gama pentru protectia solara. O sa va placa faptul ca este simplu de utilizat pe intreaga perioada a verii.






    Intreaga gama de produse L'Erbolario le gasiti in reteaua de farmacii SensiBlu.

    Sunteti invitate să intrati si pe aplicatia L’Erbolario de pe Facebook pentru a castiga premii deosebite.

    Si nu uitati de  o oferta super! Cumpara orice produs cu protectie solara L’Erbolario si primesti 50% reducere la al doilea produs din aceeasi gama. Produsele sunt disponibile exclusiv in farmaciile Sensiblu.

    Asadar frunzariti catalogul online, alegeti-va din el ceea ce vi se potriveste cel mai mult si bronzare placuta... urbana!