Pescarul modern isi comanda unditele online

Esti in cautarea unor ustensile, carlige sau momeala de calitate pentru pescuit? Doresti sa aprofundezi acest domeniu si sa treci de baricada de amator? Alege sa fii profesionist si cumpara cele mai noi produse in domeniu, de la articole pescuit, pana la momeala, carlige si multe altele. 

Eu am comandat momeala, iar pentru ca sezonul de iarna s-a incheiat demult, aleg BIO-KRILL + N-Butyric & Indian Spice. 

De asemenea, ca sa intru si eu in categoria "profi", am ales undita profesionala Shimano Tribal XS1 Intensity. Are o lungime de 3,9m (13 ft), actiune de 3,75 lb, inel de plecare de 50mm si are cam 2 metri lungime. 

Ce ati zice si de un HPC 200 + biofibre, care se descurca excelent chiar si in conditii dificile, chiar extreme, gen capturarea unor somni de peste 20-30-40 kg. 

Va invit sa accesati site-ul BigFish.ro si va alaturati clubului de pescari profesionisti. Alege calitatea, alege produsele profesionale fabricate la rece de pescari experti atat in domeniul pescuitului, cat si in derivate care te vor sprijinii si ele in arta pescuitului. 

BigFish.ro accepta microplati prin PayPal, deci vei putea face plata si prin intermediul unui cont PayPal. De asemenea, in cazul costurilor mai mici de 190 lei, vei plati doar 4,5 lei transportul, iar daca ai un colet de peste 190 lei, transportul este gratuit.

Nu uita, comanda minima este de 100 lei, iar expedierea lor se face prin FAN CURIER, deci produsele vor ajunge extrem de repede la tine. Pentru mai multe informatii, acceseaza chiar azi site-ul BigFish.ro.