PhotoFancy - cea mai buna aplicatie gratuita pentru fotografii amatori!

PhotoFancy - cheia ce descatuseaza creativitatea iubitorilor de fotografie




Fotografia a devenit deja un hobby la ordinea zilei pentru aproape orice roman, fie el posesor de aparat foto profesional sau gen "tabachera digitala compacta", smartphone performant sau telefon clasic, mai modest, posesor de functie foto.

Capturam in poza tot ce ne iese in cale, cu o frenezie demna de aceea a turistilor japonezi: persoane iubite, animale de companie, peisajememorabile din concediu, momente vesele sau triste de la tot soiul de evenimente la care suntem partasi in calitate de personaje principale, secundare sau doar de simpli observatori.

Mai apoi, multe din aceste fotografii ajung pe retelele de socializare, cu precadere pe Facebook si pe Instagram. Apoi incepe asteptarea febrila: oare cate like-uri or sa primeasca pozele tocmai incarcate pe paginile noastre de profil?

De multe ori suntem dezamagiti ca poza nu este chiar de calitatea cea mai buna, asa incat tare ne-am dori sa o modificam un pic, pentru a comunica in limbaj vizual intreg mesajul nostru "catre omenire", de a imparti cu altii clipe de viata condensate in imagini.

Pozele cele mai bune sunt precum niste flori stravechi imbratisate de chihlimbarul auriu, simboluri ale unor clipe trecute ce pot sa ne trezeasca fulgerator cele mai intense sentimente, in momentele in care le privim.

Atunci ne dam seama ca avand la indemana o imagine-simbol, trecutul, prezentul si viitorul chiar sunt una, ca desfasurarea liniara a timpului chiar este o conventie lesne de inlaturat, din moment ce noi putem calatori facil cu ajutorul emotiilor, sentimentelor, doar privind o poza sau alta.


Dar pentru acest lucru poza aceea chiar trebuie sa fie vie, spectaculoasa, iar aplicatia gratuita PhotoFancy ne ajuta, chiar si pe aceia dintre noi mai stangaci in materie de utilizare a aplicatiilor de prelucrare foto ca sa incapsulam mai simplu emotiile noastre din momentul realizarii unei fotografii, cu ajutorul unei palete extrem de largi de unelte virtuale pe care ne-o propune cu generozitate.


Demult nu mai suntem satisfacuti doar sa privim la albumele cu fotografii pe ecranul laptopului, tabletei sau smartphone-ului. Chipurile persoanelor dragi, mai ales, am vrea sa le avem mereu aproape de noi: pe perete sub forma de tablou, aplicate pe cana de cafea sau pe alt obiect folosit zilnic la birou, ba chiar si pe tricoul favorit sau pe fata pernutei pe care o strangem noaptea la piept cand dormim, daca persoana iubita nu este cu noi, ci poate este plecata departe, tare departe, prin tari straine. Dar pentru asta pozele chiar trebuie sa fie cool! Iar prin acest cuvant fiecare intelege ceea ce vrea: moderne, romantice, amuzante, colorate, alb-negru sau sepia, futuriste sau cu patinate cu o aura de epoca interbelica... Orice este posibil cu aplicatia gratuita PhotoFancy!




PhotoFancy te ajuta sa iti prelucrezi fotografiile in mod gratuit, putand alege dintr-o gama extinsa de efecte fotografice surprinzatoare, unelte de retusare profesionala si de realizare de colaje debordand de creativitate.

In final, spre deosebire de majoritatea aplicatiilor de pe internet oarecum asemanatoare, ai si posibilitatea de a descarca rezultatele muncii tale fara opreliste si a le distribui prietenilor tai. Recunoaste, de cate o ri nu ai fost dezamagit pentru ca nu iti poti printa gratis „opera fotografica” la care ai asudat din greu lucrand cu o aplicatie sau alta de pe internet? Iata ca acum, cu PhotoFancy, aplicatia de editare poze online, chiar este posibil!


Cel mai grozav lucru este ca poti sa realizezi aceasta munca de prelucrare foto, intr-un mod intuitiv, distractiv, total online, fara a fi nevoie nici macar sa descarci aplicatia in calculator sau in alt gadget pe care il detii.

La inceput, in mod manual, putem sa facem operatiunile obisnuite de rotire, reflectare si, desigur, decupare, pentru a pastra dintr-o fotografie ce are ea mai interesant pentru privitori.

Programul de optimizare automata a imaginilor - "One-Click", ca al doilea pas in prelucrarea foto, ne transforma mai apoi in mod gratuit in adevarati profesionisti ai imaginii, datorita vestitului program Viesus, utilizat si de cele mai renumite laboratoare foto ale lumii. Fulgerator calibram luminozitatea si culorile fotografiei, personajele capata o nuanta a pielii mai naturala, iar claritatea imaginii se imbunatateste mult. Astfel putem exprima in limbaj fotografic ceea ce dorim. Pentru ca stiti si voi: o poza face cat o mie de cuvinte!



Cand suntem pe deplin multumiti de rezultatul obtinut, putem adauga un efect foto spectaculos ales din gama pusa la dispozitie pe site si, desigur o rama pe masura, care sa sporeasca atractivitatea fotografiei prelucrate de noi.

Sau poate vom dori sa transformam imaginea intr-o ilustrata deosebita, pe care o persoana draga noua, aflata departe sa o primeasca retro, prin posta.

Dupa ce vom realiza mai multe imagini, sigur vom fi tentati sa ne incercam creativitatea in materie de realizare a unor colaje spectaculoase, asa cum am vazut noi in expozitiile de arte arte vizuale din oras sau pe internet.

Photofancy pe permite si sa realizam imagini personalizate cu numele nostru, daca vom alege un model cu nume magice din galeria noastra de imagini MagicName.

Iar apoi, dupa ce imaginea noastra este perfecta, putem comanda direct pe site-ul PhotoFancy.ro ca rezultatul creatiei noastre sa fie transferata pe un tricou, pe fata unui ceas de perete, pe o cana, pe un tablou modern. Dar lista poate sa continue, pentru ca transferul se poate face si pe o husa de smartphone, o pernuta, o bricheta si multe alte obiecte.

Ce ziceti de niste cani inimioara?




Preturile sunt foarte bune, asa incat oricine isi poate permite un asemenea cadou, constand intr-un obiect personalizat cu o imagine semnificativa, pe care sa il ofere persoanelor la care tine sau sa il pastreze pentru el insusi!

Intrati si voi pe site-ul PhotoFancy si construiti-va propria lume de imagini!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!