iPhone 6 - marea lansare va avea loc astazi!

iPhone 6 este vedeta incontestabila a acestui inceput de toamna.

Marea lansare va a vea loc cu surle si trambite pe 9 septembrie 2014, sub sloganul :  'Wish we could say more''.

Aproape sigur, iPhone 6 se va lansa impreuna cu un gadget fashion, mult asteptatul iWatch, un ceas inteligent pe care orice fan Apple si-ar dori sa il aiba.


IPhone 6 promite a fi unul dintre modele de varf Cupertino, deoarece se zvoneste ca s-ar diferentia net de modele anterioare, precum iPhone5S si iPhone 5C.

Se stie deja ca va avea un ecran mai mare si mai mult spatiu de stocare. Dar aceste lucruri erau previzibile, utilizatorii solicitand cu tarie aceste modificari.

Cum va arata la exterior iPhone 6?





Cu toate ca se pastreaza secretul pana pe 9 septembrie, se pare ca intregul design al acestui telefon va fi profund schimbat, incepand cu faptul ca o sa fie mai subtire decat iPhone 5s, ceea ce o sa ii confere o doza de eleganta in plus.

Se vorbeste ca noul smartphone lansat de Apple se va comercializa in doua variante: una cu un ecran de 4,7 inch  si alta, mai generoasa, cu un ecran de 5,5 inch. Din nefericire, o vom putea achizitiona pe cea de-a doua de-abia peste cateva luni, prin iarna.

Este aproape cert ca iPhone6 va avea un ecran de safir, care il va face mult mai rezistent, comparativ cu smartphone-urile actuale dotate cu Gorilla Glass. Marginea din jurul acestui ecran scump va fi mai mica decat la modelele anterioare, iar butonul Sleep s-ar putea sa aiba alta forma si sa fie amplasat diferit.

Specificatii probabile


Desi pana la 9 septembrie 2014, cand va avea loc lansarea oficiala, totul este la nivel de zvon, este clar ca iPhone 6 ii va incanta pe utilizatori cu numeroasele sale noutati precum: un cip A8, Wi-Fi 802.11ac., modemul LTE actualizat, posibilitate de incarcare wireless, o camera foto cu stabilizator de imagine performant, un blitz.

Majoritatea surselor online referitoare la iPhone6 dau ca sigure numeroasele aplicatii de sanatate posibile datorita noului sistem de operare iOS8, fapt cerut de tot mai multi utilizatori de telefoane inteligente.

Cat va costa iPhone 6?


Cu certitudine mai mult decat modele anterioare propuse de  Apple, daca ar fi sa ne gandim doar ecranul de safir ce ii va creste rezistenta la socuri si zgarieturi.

Tot de pe bursa zvonurilor, am aflat ca iPhone 6 are si trei bile negre evidente, in competitia cu telefoanele Android:

- bateria cu o capacitate destul de redusa;

- lipsa unui card microSD;


- functia NFC.

Poate ca nu sunt chiar toate aceste neajunsuri adevarate.


Diseara ne vom lamuri mai bine cum va fi acest nou model de smatphone. Mai sunt cateva ore pana la Marea Lansare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!