Simona Halep, Crocodilul Lacoste si un mesaj secret dintr-o sticluta de parfum oferita in dar!

Se apropie ziua mea si, ca de obicei, cand primesc daruri de la cei apropiati, le ofer la randul meu cate o mica surpriza, indelung aleasa, purtatoare de mesaje tainice. E felul meu de a comunica fara vorbe cu aceia la care tin.

Anul acesta la mine in casa s-a vorbit extrem de mult despre tenis, gratie machidoancei noastre celebre deja in intreaga lume: Simona Halep. Datorita ei am putut din nou sa ne mandrim ca suntem romani!


Si eu si Vlad iubim sportul alb, dar in ultima vreme, datorita vietii acesteia alerte, am uitat sa ne mai bucuram de cateva ore petrecute pe un teren de tenis, lovind cu racheta mingile ce se napustesc cu viteza asupra noastra.

Intamplarea face ca in apropierea apartamentului nostru sa existe si o baza sportiva celebra, asa ca vede zilnic pustii care, cu echipamentul adecvat, se grabesc nerabdatori la orele de tenis de camp.

M-am gandit de multe ori cum ar fi sa mai joc acele partide, din copilarie si adolescenta, pline de adrenalina, dar parca ma retinea ceva... Sa fi fost trecerea anilor? Blazarea? Lipsa unui model?

Cred ca mai degraba asta a fost. Sunt sigura ca datorita victoriilor spectaculoase realizate in 2014 de catre Simona Halep, romanii au redescoperit frumusetea tenisului, unul dintre cele mai nobile sporturi, dupa opinia mea, alaturi de golf.

Voi la ce va ganditi daca puneti alaturi aceste trei elemente: tenisul, golful si anul 2014?

Eu cu siguranta la o marca celebra: Lacoste!

Acum 110 ani, la 2 iulie 1904, se nastea Rene Lacoste, poreclit si Crocodilul...

Mare jucator de tenis, castigator a sapte turnee de Mare Slem in al doilea deceniu al veacului trecut, Rene Lacoste a fost mult mai mult decat un mare campion.

A inventat tunul de mingi, a schimbat vechile tricouri cu maneci lungi cu altele cu maneci scurte, tip polo, socante pentru inceputul de secol 20, cand opinia publica era inca destul de refractara la inovatii, fie ele si in moda.

Rene Lacoste este unul dintre primii creatori de moda care si-a pus pe haine brandul „crocodilului”, atat de vestit in toata perioada interbelica, datorita succeselor marelui campion din domeniul tenisului de camp.

Dupa retragerea sa din viata de sportiv, Lacoste a intrat puternic in afaceri, asa se face ca de peste opt decenii, sub denumirea Lacoste sunt propuse publicului din peste 100 de tari haine barbatesti, de dama si pentru copii, incaltaminte, ochelari de soare, ceasuri si... parfumuri.

In acest moment, pe mine ma intereseaza parfumurile, pentru ca as dori sa ii dau un mic semn lui Vlad cum ca as vrea din nou sa joc tenis precum o faceam odinioara.

Sigur o sa inteleaga mesajul, ca este baiat inteligent!

M-am gandit sa ii comand de pe site-ul OnlineParfum.ro, unde stiu sigur ca voi gasi parfumuri originale la niste preturi foarte bune, un set Lacoste Essential.

Acest set cu un frumos ambalaj verde, purtand marca inconfundabila a crocodilului Lacoste, contine o sticluta cu parfum de 125 ml EDT si un aftershave de 75 ml.

Sigur o sa ii incante simturile acest parfum barbatesc pentru oamenii sportivi, cutezatori, ce iubesc victoriile si o sa ii aduca aminte cata energie si pofta de viata ai dupa o partida de tenis de camp antrenanta!

Desi relativ nou aparut pe piata, in anul 2005, Lacoste Essential este un parfum aromatic unde notele de top sunt cassia, bergamota si mandarine; notele de mijloc sunt date de piper, iar notele de baza sunt lemnul de santal si patchouli.

O sa il comand chiar azi, pentru ca vreau ca mesajul secret, pe care il poarta acest cadou special in vaporii sai ametitori, sa ajunga cat mai iute la destinatar, iar eu sa ma pot bucura in voie de sansa de a ma imagina ca sunt Simona Halep, in clipele cand voi lovi mingea de tenis cu racheta, in baza sportiva unde sigur o sa ne facem abonament amandoi de luna viitoare. O sa am eu grija de asta!


Voi ce parfum va doriti sa comandati pentru a-l darui unei persoane dragi din magazinul OnlineParfum.ro si ce mesaj secret vreti sa ascundeti in valurile parfumate din recipientul pretios?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!