Un cadou rafinat pentru sora mea, Maria

Astazi, 8 septembrie, este ziua de nume a surorii mele si, trebuie sa va marturisesc ca am cautat destul de mult pana am reusit sa gasesc niste cadouri potrivite pentru o persoana atat de speciala cum este ea.

Cum tocmai isi amenajeaza apartamentul proaspat achizitionat, m-am gandit ca nu i-ar strica un tablou, asa ca saptamana trecuta, dupa ce am desenat o gramada de schite, am pictat pe ascuns partea cea mai importanta a darului meu: un peisaj plin de lumina solara, care sa stea la loc de cinste in sufrageria ei cea noua.

Am mai pus alaturi si niste carti de filosofie orientala si un sal spectaculos de casmir, dar parca mai lipsea ceva...

Acel strop de stralucire magica, care sa intregeasca cadoul meu...

Din fericire, daca in urma cu doar cativa ani era destul de dificil sa gasesti un dar potrivit pentru o persoana rafinata, cu un stil foarte personal, care pune mare pret pe simboluri, cum este Maria, fiind nevoie pentru acest lucru sa strabati la pas tot centrul Bucurestiului, pentru a scotoci prin magazine, acum internetul ne ajuta enorm in privinta alegerii.




Un boutique cochet poate fi si unul virtual, nu doar unul offline, asa ca am decis ca o bijuterie delicata cu swarovsky elements, care sa anunte inceputul de septembrie prin culorile sale de culoarea chihlimbarului ar fi cum nu se poate mai potrivita.

M-am oprit la un asemenea magazin virtual unde am gasit un set spectaculos format din colier, cercei si bratara Fire&Ice, placate cu aur si decorate cu cristale Swarowski , ce fac parte din linia de bijuterii Glamour a Colectiei Daniel Swarowski Edition 2014.




Pretul bijuteriilor este foarte bun si include si impachetarea intr-un ambalaj Premium DSE. In plus, produsele beneficiaza si de o garantie de 1 an si de transport gratuit.

In mod sigur Maria o sa fie foarte incantata de aceste podoabe de culoarea  mierii topite, giuvaieruri ce vor completa cum nu se poate mai fericit cadoul ce il va primi  mai spre seara, la petrecerea data in cinstea ei!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!