Dispozitive de iluminat cu led


Te-ai gandit vreodata ca poti decora cu gust casa si chiar exteriorul casei cu becuri si corpuri de iluminat care nu consuma foarte mult, sunt rezistente si mult mai ieftine?


Te invit si pe tine sa intri in comunitatea noastra si sa-ti decorezi casa cu bun gust, cu ajutorul noii tehnologii LED!

Probabil ai auzit, probabil ca nu, insa tehnologia LED a revolutionat modul in care privim un corp de iluminat sau un TV. De ce credeti ca televizoarele cu LED sunt cele mai cautate? 

Pentru ca sunt de foarte buna calitate (luminozitate si culoare), sunt durabile si econome. Citisem intr-un articol ca un TV cu tub consuma cam 2 KW la ora, iar un TV LED consumă 20-25 KW pe an. Calitatea produselor LED este net superioara si din aceasta cauza, majoritatea produselor electronice au aceasta tehnologie.

Desigur, iata ca aceasta tehnologia fost inserata si in corpuri de iluminat, iar daca doresti sa apelezi la servicii de calitate te invit si pe tine sa accesezi site-ul www.magicled.ro

Echipa MagicLed este formata din oameni cu experienta in domeniu, acreditati si care au testat fiecare produs care intra in magazinul lor online. 

Calitatea produselor este din acest motiv, de inalt nivel, iar echipa MagicLED.ro continua sa mentina preturile produselor la pret de producator. Adica asta inseamna ca vei evita foarte multe adaosuri comerciale, iar pretul va f,i din fericire pentru clienti, foarte mic. 


Pe rafturi gasesti o gama larga de produse, de la corpuri de iluminat, becuri LED, reflectoare, pana la tuburi LED, benzi LED si spoturi LED. Iar ce am observat recent este ca se observa diferenta de pret. Adica un bec de 15W costa pe site undeva la …30 lei, iar pe alte site-uri de specialitate il gasesc la 40-45 lei. 

Eu zic totusi ca este o diferenta mult prea mare, iar aceasta diferenta se cunoaste in buzunarul nostru. Un reflector costa cam 100 lei pe acest site, ma refer la unul foarte puternic, iar pe alte site-uri de specialitate se gasesc reflectoare low-end si la 90 lei ☺ adica reflectoare care nu sunt  bune de nimic. 

Te invit si pe tine sa accesezi site-ul MagicLed si sa ne spui in sectiunea de comentarii cum ti se par serviciile lor, cum ti se par preturile si calitatea produselor de pe rafturi.

De asemenea, daca cumva ai apelat deja la serviciile lor, spune-ne si noua, cum ti s-a parut raportul calitate-pret? Tin sa precizez ca livrarea coletelor se face foarte rapid, iar calitatea coletarii este foarte buna si securizata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!