Internet & Mobile World 2014: Luati-va prietenii si haideti sa ne intalnim cu VIITORUL!

Internet & Mobile World 2014, cel mai important eveniment al anului dedicat solutiilor digitale, mobile si software, soseste cu punctualitate, ca si anul trecut, la scurta vreme dupa ce Webstock 2014 si-a inchis portile. 

Pe 8 si 9 octombrie 2014, sfidand orice eclipse astronomice sau sociale, I&M World ne aduce triumfator VIITORUL, in spatiile expozitionale de  peste drum de soclul unde, in urma cu vreo 25 de ani mai trona inca Lenin, in fata Casei Scanteii (Casa Presei Libere de azi). 

Toamna nu se numara doar bobocii, ci si o multime de gadgeturi ce iti taie respiratia, solutii software, hardware si digitale de ultima ora, aplicatii dedicate de networking, toate create ca sa ne usureze noua, muritorilor de rand salturile in viitor, tot mai dese si mai spectaculoase in ultima vreme.

Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online pana la data de 7 octombrie 2014, accesand www.imworld.ro.

Evenimentul mult astept de fanii tehnologiei se va desfasura asadar la Bucuresti, in spatiul generos de la ROMEXPO si, dupa cum am aflat, organizatorii doresc sa doboare recordurile stabilite anul trecut si pe care le puteti afla urmarind videoclipul urmator:



Acum, in 2014, vizitatorii Internet & Mobile World 2014 vor avea parte, printre alte multe surprize, de:

- zonă interactivă cu terminale unde veți putea testa diverse gadget-uri, care de care mai interesant si mai doldora de inventivitate;

- foarte multe prezentari, tinute in cele doua zile ale evenimentului (8 si 9 octombrie 2014) de peste 120 de  speakeri, 30 dintre acestia fiind nume mari de invitati sositi din strainatate;

- networking cu specialiși și aplicații dedicate de networking;

- 110 provideri de soluții software, hardware și digitale.




Desi la prima vedere ar parea un eveniment cam prea specializat, doar pentru specialisti, nu este deloc asa: nu e putin lucru sa gasesti stransa la un loc "crema" asilor din domeniul IT, digital, marketing si e-commerce!

Macar pentru acest lucru si niciun blogger care se respecta nu ar trebui sa lipseasca de la sarbatoarea Internet & Mobile World 2014!

In ce ma priveste, ma intereseaza in primul rand zona interactiva unde orice vizitator devine pe loc copil, indiferent de varsta pe care o are trecuta in cartea de identitate.

Exista acolo o multitudine de gadget-uri care iti taie respiratia, de aplicatii la care nu te-ai fi gandit vreodata ca se pot nascoci de vreo minte omeneasca (ci, eventual de una extraterestra!), totul pentru a ne da seama Viitorul nu este ceva abstract, aflat undeva, in ceata, ci se gaseste chiar langa noi, Aici si Acum! Iar la manifestarea de la ROMEXPO chiar il putem atinge cu propriile noastre simturi!

Am si niste tinte precise, niste jucarele tehnologice de ultima generatie pe care vreau sa le testez saptamana asta: 

- imprimanta 3 D pe care nu am putut-o testa la Webstock 2014 din lipsa de timp;




-  prima tableta Mozilla, în variantă beta, care nici nu a fost inca lansata pe piata.




Voi cauta cu siguranta si ATM-ul pentru bitcoins, cu ajutorul căruia se vor putea face tranzactii, atât din lei în bitcoins, cât şi invers. 




Si, cum as putea ocoli vestitii  Google Glass? Multi dintre voi i-ati testat in acest an, gratie oportunitatii oferite de cei de la Quickmobile. Din nefericire eu nu m-am numarat printre voi, asa ca ma bucur ca voi avea (in fine!)) aceasta ocazie la care jinduiam demult.

Sigur manifestarea de inteligenta creativa desfasurata la Bucuresti saptamana aceasta, in zilele de 8 si 9 octombrie 2014, va fi memorabila, inclusiv datorita celor peste 6500 de vizitatori ce vor lua parte la evenimentul din capitala Romaniei.

Daca motivele expuse mai sus nu v-au convins 100%, va mai dau eu unul imbatabil: acolo, la Internet & Mobile World 2014, aveti ocazia sa va intalniti cu vechi prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult!

Astazi, intrand pe Facebook, pe pagina evenimentului, am avut surpriza sa vad ca Ioana O., dar si Cristi C., niste prieteni foarte dragi pe care nu i-am mai vazut "face to face" din septembrie 2007 (adica de sapte ani impliniti), vor fi la ROMEXPO miercuri! Cristi probabil ca expozant, Ioana in calitate de PR sau, poate, ca simpla vizitatoare... Deocamdata nu-i contactez pe retelele sociale, nici nu le dau telefon, mai las sa planeze misterul legat de prezenta lor acolo.. dar si a mea! Important este ca ne vom reintalni dupa atata amar de vreme! Vreau sa ne surprindem reciproc! Si uite asa, tehnologia poate si sa reapropie offline oamenii, nu doar sa ii izoleze, precum decreteaza unii, precum niste cucuvele apocaliptice.

Este un argument decisiv in dorinta mea de a mergi la intalnirea cu tehnologiile viitorului! 

Daca si voi vreti sa va jucati "de-a viitorul apropiat" alaturi de prieteni (mai vechi sau mai noi) intrati iute pe www.imworld.ro pentru detalii despre program, gadget-urile pe care le puteti incerca acolo, dar si pentru achizitionarea de invitatii. Grabiti-va! Numai maine nu-i poimaine!












Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!