Lenjeriile de pat Pucioasa din bumbac - o garantie sigura pentru un somn linistit!

V-am povestit deja ca am achizitionat de curand o casuta la margine de Bucuresti si, dupa ce toata vara am fost ocupata cu zugravitul si alegerea mobilei, iata ca acum a venit si partea care mie imi place in mod deosebit: decoratiunile interioare.

In cele doua dormitoare am decis ca ar fi cel mai bine sa folosesc pentru draperii, covoare, cuverturi si lenjerii de pat nuante pastelate, odihnitoare, nu unele care sa iti ia ochii prin violenta culorilor.

Ce ati zice de un rosu aprins sau de fuchsia, de exemplu? Brrr, ar fi ingrozitor, trebuie sa recunoasteti!

Lenjeriile de pat, de exemplu, vreau sa le aleg cu multa atentie, nu doar in ceea ce priveste paleta de culori si modele, dar si cea a materialelor utilizate la confectionarea acestora.

Le voi comanda de pe internet, pentru ca acolo pot sa le analizez pe indelete, fara a fi grabita de vreo vanzatoare acra, asa cum se intampla de prea multe ori in magazinele offline din oras.

Vorbind cu prietenele mele mai experimentate in cumpararea de cearceafuri si fete de perna de o calitate superioara, am aflat ca musai trebuie sa comand lenjerii de pat din bumbac simplu sau din bumbac satinat fabricate in Romania, la Pucioasa.



Vreau unele cu desene delicate, dar si cateva garnituri de lenjerie de pat cu modele geometrice sau cu dungi pe un fond deschis la culoare (bleu, verde, gri), care sa nu oboseasca privirea si sa iti confere o senzatie de liniste, de pace profunda.

As vrea si unele alba, recunosc, un pic mai pretentioase, dar si cateva uni de culoare albastru pal, roz pal sau crem.

La Pucioasa se produc lenjerii de pat din bumbac de o calitate foarte buna, care, datorita faptului ca nu sunt sintetice, permit un somn linistit si iti dau garantia ca sanatatea pielii tale nu va fi afectata, daca vine in contact cu cearceaful sau fata de perna.

Preturile acestor lenjerii de pat Pucioasa incep de la preturi de doar 80 de lei, dar exista si oferte 1+1 in aceasta perioada din apropiere de Black Friday, asa ca toti cei interesati putem profita de ele.

Promotia care ma atrage pe mine cel mai tare este aceea in care la o lenjerie de pat de bumbac Pucioasa se ofera una gratuit. Unde mai pui ca daca vei comanda mai multe seturi, precum am eu de gand, transportul este gratuit!

Asadar, daca si tu vrei sa iti amenajezi o locuinta nou cumparata, sa iti schimbi cerceafurile si fetele de perna vechi sau din materiale sintetice de proveninta chinezeasca cu altele "ca la mama acasa", sa faci un cadou unei rude sau unui prieten apropiat, achizitionarea la preturi foarte bune de lenjerii de pat Pucioasa este o varianta demna de luat in seama in luna noiembrie!

Comanda-le degraba online!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!