Educlass - locul unde se gasesc cele mai frumoase jocuri si puzzle pentru copii!

Stefanel si-a cam terminat lista cu ce-si doreste de la Mos Craciun si m-a delegat pe mine ca sa negociez cu Mos Nicolae, pentru a primi si la inceputul lui decembrie, in ghetute, ceva jucarii cu adevarat interesante.

Cum a fost destul de cuminte in 2014, chiar merita niste daruri frumoase, asa ca am inceput sa caut online cam ce i-ar placea unui baietel de 5 anisori...

Noroc cu magazinul virtual Educlass, de unde cumpar eu majoritatea jucariilor pentru el, pentru ca au o oferta extrem de varianta de produse, apreciate atat de copii, cat si de parinti si bunici.

Au peste 1000 de produse pe stoc, toate de calitate foarte buna, preturile sunt clare, care nu se modifica decat o data pe an, iar plata se poate poate face fie online, cu cardul, in numerar sau cu cardul la showroom-ul fizic din Bucuresti, fie prin transfer bancar, dupa dorinta.

Fiind clienta veche la Banca Transilvania, as putea sa cumpar si in rate fara dobanda, cu cardul Avantaj, la fel si clientii BRD, in cazul unor achizitii mai costisitoare.

Nu mai vorbesc de punctele de fidelizare, de care beneficiaza orice client, ce se obtin la fiecare comanda (2% din valoarea acesteia).

Magazinul Educlass are promotii lunare, discounturi personalizate, ba chiar si promotii permanente si concursuri cu premii, tocmai din acest motiv este unul dintre cele mai bune locuri de unde poti cumpara online jucarii pentru cei mici.

Cum sa nu fie multimiti clientii in aceste conditii?!?

Dar sa revin la jucariile pentru Stefanel... 

Noi, cei din casa, suntem pasionati de scrabble, dar cum el este inca mititel, nu o sa ii cumparam inca unul, ci o sa ma indrept spre "raionul" de jocuri si puzzle din magazinul Educlass.

M-am gandit sa ii comand de Mos Nicolae un joc de tip puzzle, cu noua piese din lemn,sub forma de cub, fiecare avand dimensiunile de 12.5 x 12.5 x 4.5 cm.


Fiecare cub are imprimata pe fiecare fata cate o imagine partiala diferita a unui animal din jungla.

Pentru a reface imaginea completa a animalului ales, cuburile din lemn trebuie rotite. Se pot obtine astfel sase imagini diferite.

Dupa ce Stefanel reconstituie imaginea, o sa ii inventez cate o povestioara cu fiecare animalut african, asa incat acest joc puzzle este o provocare si pentru mine.

Am mai gasit un puzzle haios, denumit „O zi cu cartita”, care o sa-l distreze, asa ca l-am trecut si pe el pe lista de cumparaturi.


Si pentru ca vrem si noi, cei din casa, ca sa ne jucam cu el, o sa mai iau si un joc de masa – "Raliul", extrem de antrenant: iti alegi o masinuta din cele sase din cutie si incerci sa depasesti obstacolele de pe drum, trecand primul linia de sosire.


Setul "Raliul" include: 6 masinute, 24 de piese ce alcatuiesc traseul, 16 carduri, 16 jetoane, 1 zar si regulamentul jocului.


O sa ii placa cu siguranta jocul asta! Si noua, celor mari, de asemenea!

Va invit si pe voi sa intrati pe site-ul Educlass.ro si sa alegeti de acolo jucariile cele mai frumoase si interesante pentru copiii vostri!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!