Future of media 2014 - locul de unde poti zari cum va fi 2015 in media, advertising si mobile!

Future of Media 2014 se va desfasura in 9 decembrie la Howard Johnson Hotel, din Bucuresti (zona Piata Romana), si are ca jaloane principale reliefarea principalelor trenduri si oportunitati ce se vor manifesta in anul urmator in media, mobile si publicitate.

Evensys, in calitate de organizator al manifestarii, s-a aliat cu doua companii de top in calitate de parteneri: Bitdefender si Vodafone, asa cum a facut si la Webstock, la finele lunii septembrie 2014.

La intalnirea cu viitorul in media, advertising si mobile sunt asteptati atat oameni ce lucreaza in aceste domenii fascinante, dar si jurnalisti de specialitate si bloggeri interesati de tehnologiile viitorului si de modul in care acestea vor schimba lumea in care von trai in lunile ce vin.

Dintre vorbitorii ce vor fi prezenti la Future of Media 2014 ii amintesc pe:

- DRAGOS STANCA, Managing Partner, ThinkDigital Romania;

- CLAUDIA CHIRILESCU, Director General, Spoon Media;

- CRISTIAN URSEA, Digital Enthusiast, Spoon Media.

Daca vrei sa afli, cu o clipa mai devreme, care sunt schimbarile din media, noile tendinte si inovatii ce vor influenta platformele de comunicare si vor schimba universul media, mobile si advertising in anul urmator, vino si tu la Future of Media 2014!

Locurile sunt limitate!




Un comentariu:

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!