Materiale pentru artisti de la Mustash la preturi speciale de Black Friday mai puteti cumpara doar azi! Grabiti-va!

Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday. Saptamana reducerilor la Mustash se desfasoara atat online, cat si in magazinul Mustash din Bucuresti Calea Grivitei nr.37!


V-ati luat materiale pentru artisti profesionisti sau amatori de la Mustash in saptamana reducerilor care se incheie astazi?

Sper ca da, pentru ca altfel... nici nu stiti ce pierdeti! (Asta asa, ca sa parafrazez un vestit realizator de emisiuni tv.)!


Iata cateva doar dintre reducerile atractive de care mai puteti profita astazi, 28 noiembrie 2014:

Panza pictura 50x70cm – 17 RON/bc
Panza pictura 30x40cm – 7.5 RON/bc
Panza pictura 20x20cm – 4 RON/bc
Panza pictura 100x150cm – 99 RON/bc
Culori ulei 180 ml – 13 RON/bc
Carton panzat 40x50cm – 7 RON/bc
Set pastel uscat 12 culori – 10 RON/bc
Cutite pictura – 4.5 RON/bc
Sevalet mini – 2 RON/bc
Culori acrilice 75ml – 5.5 RON/bc


Daca da, vi le-ati comandat zilele astea, stiti deja si raspunsul corect la intrebarea: „Ce ii trebuie unui artist vizual roman?”

Vi-l suflu eu daca nu-l stiti: „Talentul dat de Dumnezeu, inspiratie de Muza Personala, clienti generosi care sa le dea comenzi, si materiale pentru artisti de la Mustash!”

Cu o combinatie ca aceasta nu puteti da gres!

Plus ca Black Friday la Mustash este si anul acesta o adevarata sarbatoare!

Eu zic ca magazinul fizic Mustash din Bucuresti, Calea Grivitei nr.37, situat aproape de Gara de Nord, este unul pe care chiar merita sa il vizitati des, pentru ca este asa, precum un cufar plin de comori.

Daca nu locuiti in Bucuresti sau preferati sa va faceti o parte din cumparaturi online, dintre numeroasele produse de pe site-ul mustash.ro veti gasi cu siguranta cateva care sa va atraga atentia.

Nu are rost sa le enumar eu aici, in schimb m-am gandit sa va ilustrez altfel invitatia mea de a cumpara materiale pentru artisti si artizani marca Mustash...

pictura hobby

Pentru ca mie imi place sa pictez, o sa va arat o parte din lucrarile pe care le-am executat eu in ultimele doua luni cu produse comandate la ei.




tablou oceanPrecizez ca fiind pictorita amatoare, toate tablourile mele sunt executate cu ajutorul spectaculoaselor culori acrilice Mustash, pentru ca au un timp foarte redus de uscare si, fiind vreme rece, prefer sa lucrez cu materiale care nu sunt toxice, asa incat atelierul meu sa nu necesite o aerisire permanenta.


Despre experienta mea in calitate de clienta Mustash puteti citi mai multe in primul meu articol scris in cadrul Campaniei Vinerea Bloggerilor, din luna octombrie, asa, ca un preambul la Vinerea Neagra 2014.

Nu uitati, mai aveti cateva ore pentru a va comanda la pret redus niste produse foarte bune calitativ marca Mustash, asa ca, fie faceti un drum la magazin, daca locuiti in Bucuresti, ca tot este vineri, fie intrati pe site si dati iute comanda online.

In acest ultim caz, puteti alege sa primiti produsele prin posta sau prin curier rapid, functie de dorinta dvs, plata facandu-se ramburs.

Nu va temeti ca s-ar putea deteriora ceva din pachet: nu am mai intalnit pana acum un stil de ambalare a unor produse atat de sofisticat si sigur!

Spor la comandat si mai apoi la transpunerea ideilor dvs, in practica!

Multa inspiratie va doresc!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!