Statia de calcat cu aburi Philips PerfectCare ne ajuta sa ne reintoarcem la purtatul hainelor din fibre naturale!

Asa-i ca nici voua nu va place sa calcati?

Va este teama de monstruletii pe care ii formeaza hainele proaspat scoase din masina de spalat?




Mai tineti minte cum era pe vremuri, cat se chinuiau bunicile noastre sa calce maldarul de haine si de lenjerii de pat, toate din fibre naturale, usor sifonabile?

Ce-i drept, in ultimele decenii materialele sintetice, nesifonabile, au inceput sa domine sifonierele noastre... Doar ca asa nu se mai poate!...

Devenim tot mai constienti de faptul ca ne departam de natura, dovada ca ne reintoarcem cu pasi timizi, insa tinand drumul drept, spre mancarea bio, dar si spre hainele si asternuturile confectionate din tesaturi din fibre naturale, care sa ne asigure o sanatate cat mai buna.

Problema este ca revenim si la situatia de acum cateva zeci de ani: hainele redevin sifonabile, disconfortul resimtit in aceste conditii fiind destul de mare. Si... trebuie sa ne apucam din nou de calcat!

Sa calci intr-o lume in care timpul nu mai ajunge, cand stai la birou si 10-12 ore, parca nu este un tablou prea grozav.

Noroc cu tehnologiile de varf, care si-au facut simtita prezenta si in productia de masini de calcat...

Pentru ca, vorba aceea, reintoarcerea la ce era candva nu inseamna si reintoarcerea la fierul de calcat cu carbuni (macar din simplul motiv ca este poluant!).

In urma cu o luna am primit spre testare, eu, sceptica convinsa, o statie de calcat Philips  GC7635 – PerfectCare Pure cu totul si cu totul deosebita. Inclusiv prin faptul ca est ein masura sa calce atat vertical, cat si orizontal!




Dupa vreo 3 saptamani de folosire intensa va pot face cunoscuta parerea mea despre ea si de ce m-am convins ca este o adevarata comoara la casa omului!

O statie de calcat cu aburi este mult mai puternica decat orice fier de calcat obisnuit, pentru ca jeturile de vapori fierbinti sunt pompati, bine focusat, prin talpa masinii de calcat, la o simpla apasare de buton.

Timpul alocat calcatului se reduce si de 10 ori, deoarece aburul este extrem de usor de controlat prin butonul asezat in partea inferioara a manerului fierului de calcat si, ce este cel mai important, nu trebuie sortate articolele textile. Nimic nu se arde, totul se calca perfect!

Tehnologia OptimalTEMP este o minune, deoarece nu trebuie sa mai potrivesti temperatura functie de materialele pe care le calci!

Statia de calcat este extrem de compacta, poate fi usor depozitata, iar cartusul anticalcar Pure Steam permite eliminarea a 99% din calcarul apei de robinet, cu care poate functiona perfect.

Talpa fierului de calcat este T-ionicGlide, jetul de abur continuu este de 240 de g/minut, iar presiunea pompei de pana la 5 bar.

Apa se incalzeste in maxim 2 minute, are un cablu de alimentare la curent de 1,8 m si un furtun prin care se alimenteaza fierul de calcat cu abur de 1,6 m.

Mi se pare extrem de utila pentru o persoana ocupata cum sunt eu, de aceea voi uita total de acum inainte de fiarele de calcat clasice.

Pentru mai multe detalii despre statiile de calcat Philips va invit sa vizionati urmatorul videoclip:




update:

Am primit spre testare gratuita, timp de o luna, din partea Philips o statie de calcat cu aburi, asa incat am avut ocazia sa vad cam ce poate sa faca acest produs novator.Dupa ce am testat-o pe o multime de tipuri de tesaturi, naturale sau sintetice, calcand cu fierul tinut atat in pozitie orizontala (pe scandura de calcat), cat si verticala (cu rufele puse pe sarma sau pe umeras), pot sa va spun ca, desi in primul moment mi s-a parut un produs comercializat la un pret cam mare, ulterior mi-am dat seama ca merita toti banii!Pur si simplu reduce timpul de calcat de zece ori, pentru ca nu mai trebuie sa sortezi rufele functie de material, nici nu mai ai grija ca s-ar putea arde, pentru ca functioneaza cu aburul pe care chiar tu, atunci cand actionezi masina de calcat il eliberezi apasand de un buton pozitionat pe partea inferioara a acesteia.Este chiar distractiv sa utilizezi un fier de calcat precum un soi de pistol cu aburi (mi-am amintit de copilarie cand ma jucam vara cu pistoale cu apa!).Am reusit sa calc cu Philips PerfectCare Pure si cele mai sifonate camasi, precum si materiale extrem de subtiri si delicate (fara grija ca le-as ingalbeni sau arde!).Sunt extrem de incantata de aceasta statie de calcat cu aburi si, daca aveti ocazia, va recomand sa o achizitionati pentru ca merita cu prisosinta!

Sunt BUZZer (parte a comunitatii BUZZStore) si impartasesc aceasta opinie in cadrul unei campanii de testare de produsegratuite oferite de BUZZStore!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!